Nicoline Sørensen er Årets Gjensidige Kvindeligaspiller 2019

0
1346
Nicoloine Sørensen blev overrasket med prisen som Årets Gjensidige Kvindeligaspiller 2019 midt i en undervisning på DTU. Foto: DBU

Ligatopscoreren og landsholdsangriberen Nicoline Sørensen er kåret til årets vigtigste spiller i Gjensidige Kvindeliga 2019

I august blev Brøndbys Nicoline Sørensen som den første spiller nogensinde kåret til månedens spiller i den nye Gjensidige Kvindeliga. Da ligaen gik på vinterpause lå Nicoline suverænt i spidsen på topscorerlisten med 16 mål. Og i kamp efter kamp i efteråret har Brøndby-angriberen været et af sit holds vigtigste spillere.

Det er derfor ikke den store overraskelse, at Nicoline Sørensen nu er kåret til Årets Gjensidige Kvindeligaspiller 2019. Landsholdsangriberen er en nøglespiller i Brøndby, og hun har været blandt de 11 udvalgte hver måned, når trænere og landstrænere i efteråret har sammensat Månedens Hold i ligaen.

Gjensidige Kvindeligas facebookside kan du se, hvordan Caroline blev overrasket med prisen midt i ingeniør-undervisningen på Danmarks Tekniske Universitet (DTU) tidligere på ugen. Det var en veninde på studiet, Nanna Smith Iversen, der til Nicolines tydelige store overraskelse fortalte hende om kåring. På videoen kan du også høre, hvad Nicoline sagde efter kåringen.

Nicoline Sørensen vinder prisen i konkurrence med Caroline Møller Hansen, Fortuna Hjørring, Nanna Christiansen, Brøndby IF, og Emma Snerle, Fortuna Hjørring. Sidstnævnte blev tidligere på ugen kåret til Årets Kvindelige Talent 2019.