Ny spiller til Næsby Boldklub

0
1477
Lærke Damgaard Nielsen, Næsby Boldklub.

Lærke Damgaard skifter fra Odense Q til Næsby Boldklub

Næsby Boldklubs 1. divisionskvinder har fået tilgang af Lærke Damgaard Nielsen, der senest har spillet U18 DM for Odense Q. Lærke har spillet på flere af odense Qs ungdomshold og har tidligere spillet en del år i Søhus/Stige, en anden af klubberne i Odense-området.

”Lærke ser rigtig spændende ud. Hun er en klog og placeringsstærk spiller, som kan dække flere pladser i det defensive. Jeg ser et stort udviklingspotentiale i Lærke og glæder mig meget til, at se nærmere på hende i vores træningskampe,” siger cheftræner Niels Jensby

Lærke Damgaard Nielsen går til daglig på Tornbjerg Gymnasiums Elitelinje og har derfor mulighed for at deltage i Næsbys morgentræning. Hun glæder sig til at tørne ud for sin nye klub:

”Jeg er kommet rigtig godt i gang i Næsby, der er et godt træningsmiljø og jeg glæder mig meget til at skulle i gang med at spille kampe. Der er en god stemning i klubben og på holdet, så jeg forventer at det bliver en god sæson,” siger den nye Næsby-spiller.