SIF Qs U13 har været træningslejr i KBH

0
1954
SIFQ U13

SIFQs U13 piger tog i sidste weekend afsted på træningslejr. Målet var at bygge videre på de sociale relationer og få styrket den fælles opfattelse af, hvordan vi spiller fodbold i SIF Q.

Af Jan C. Hansen, Silkeborg IF Q

KLUBNYT

U13 pigerne rejste afsted med klubbens U16 og U18 piger i en stor dobbeltdækkerbus. Efter sang og høj røst af de yngste piger, blev de store piger sat af i BSF, hvorefter U13 pigerne fortsatte forventningsfulde videre mod Frederiksberg.

Ankomsten lovede rigtig godt. 24 piger og 4 voksne konstaterede at der både var gode soveforhold på Tre Falke skolen og gode træningsforhold hos FA 2000. Klubben havde lånt os en af de 11 kunststofbaner, som var på anlægget. Med store smil, tog pigerne godt imod de gode forhold og trænede godt igennem weekenden.

Pigerne havde, op til træningslejren, efterlyst mere footworktræning, som de kendte fra efteråret. Sammen med gammelkendte øvelser, blev der arbejdet med nye spilmønstre, som pigerne kunne bruge i deres spil.  Øvelserne udfordrede pigerne på koncentrationen, men gav samtidig anledning til smil.

For at se effekten af træningen, fik pigerne mulighed for at afprøve spillestilen. Lørdag aften blev pigerne matchet mod nogle af de bedste piger i Danmark. SIF Q-pigerne mødte FC Nordsjælland på ”Right to Dream Park”. En kamp, som gav både udfordringer og gode oplevelser.

På trods af, at der var tale om en træningskamp, var begge holds trænere godt tilfredse med kampens udtryk. Resultatet af kampen var underordnet. Spillet var flot.

Dagen efter arbejdede pigerne videre på spillestilen mod BSF. Tegningerne til SIFQ pigernes spillestil synes at fæstne sig. Via hjælp fra to gode træningsmodstandere og to træningspas, synes pigerne godt på vej ind i den nye sæson.

I den kommende periode træner pigerne futsal, fodbold og styrketræning. Årgangen er kvalificeret til de jyske mesterskaber i futsal med to hold. Udesæsonen byder på en semifinale i den jyske pokalturnering lige som U13pigerne afventer, om vores liga 2 hold må spille U14 liga 2, for at matche dem bedste muligt. Med SIF Q-pigernes tilgang til udfordringerne venter en spændende sæson.