Odense Q’s træner: Vi har en fin trup med god potentiale

0
1427
Foto: Iver Tidemand, Odense Q

Det er lige nu uvist, hvornår der fløjtes til start i Kvalifikationsligaen, som Odense Q’s første hold netop er rykket ned i. Holdet har ellers fået ny cheftræner og var efterhånden ved at være klar til kampstart.

Af Sophie Dyrekær Gudsøe. 

Odense Q formåede desværre ikke at beholde deres plads i efterårets udgave af Gjensidige Kvindeliga. De måtte i stedet se sig til takke med en plads i forårets Kvalifikationsliga, som i skrivende stund står til at blive fløjtet i gang den 29. marts.

Odense Q annoncerede i december et cheftrænerskifte, hvor Steen Hansen gav posten videre til Bo Sundahl. Han har tidligere været U18 DM-træner i Team Odense Q, men står nu i spidsen for Odense Q’s første hold.

FODBOLD FOR PIGER tog i sidste uge en snak med den nyudklækket cheftræner om sæsonopstarten i Odense Q.

”Vi er ikke skarpe endnu, men det skal vi nok nå at blive inden sæsonpræmieren den 29. marts,” fortæller cheftræner Bo Sundahl.

I løbet af vinterpausen har der været udskiftning i truppen, men heldigvis har holdet kunne tage spillere fra klubbens talentcenter, Team Odense Q.

”Med hensyn til truppen har vi mistet fem til seks spillere i forhold til det hold, som spillede det meste af efteråret i Kvindeligaen. Det har givet plads til endnu flere af de mange unge talenter, der er kommet igennem vores eget talentcenter, Team Odense Q. 15 af spillerne i førsteholdstruppen kommer fra Team Odense Q, så hvis vi synes, at de er dårligt skolet, kan vi kun klage til os selv,” lyder det fra cheftræneren.

Cheftræner Bo Sundahl. Foto: Iver Tidemand, Odense Q

Hvad vil I gøre for at rykke tilbage op i Kvindeligaen?

”Vinde alle kampene… Vi har en rigtig fin trup med stort potentiale. Kan pigerne fortsætte deres udvikling i foråret, så er vi slet ikke i tvivl om, at vi kommer med i den sjove ende. Men det ligner en meget jævnbyrdig række, så jeg tror ikke nogen af holdene i rækken kan rykke op uden at have de berømte marginaler på de rigtige tidspunkter,” siger Bo Sundahl afslutningsvist.

Dette interview blev lavet før beslutningen om fodboldpausen. Lige nu er alle kampe aflyst frem til den 29. marts, og det er uvist om aflysningerne fortsætter.