Når HB Køges Kvindeseniorhold den 6. juni indleder Kvalifikationspillet til GjensidigeLigaen, bliver det med en særdeles erfaren målmand som bagerste skanse. Klubben har lavet en aftale med den tidligere landsholdsmålmand Stina Lykke om at spille med i kvalifikationsspillet, samtidig med at hun også varetager en funktion som målmandstræner. Stina Lykke har spillet 83 landskampe, og udover at have spillet for en række danske klubber, har hun også erfaring fra Sverige, Tyskland og USA.

Om baggrunden for at i hvert fald midlertidigt at genoptage karrieren siger Stina Lykke:

”…Det er egentlig meget enkelt! Min tidligere træner fra min tid i Brøndby – Peer Lisdorff – ringede og spurgte om jeg kunne hjælpe, og efter et år som fuldtidsmor passede det mig egentlig  godt, at komme ud på græs igen. Og så synes jeg også, at det lyder super spændende, at HB Køge har valgt at gå ind i kvindefodbold med en klar målsætning om at sidestille kvinde- og herrefodbolden, og det projekt vil jeg gerne bidrage til…”.

Målmanden har siden sit karrierestop holdt formen ved at træne med i Odense Q, og har trænet med sine nye holdkammerater siden der igen blev åbnet op for at træne fodbold.

Sportschefen Jonas Nielsen siger om tilgangen af Stina Lykke:

Vi skal spille fem finaler, og Stina er vant til finaler! Hun bringer erfaring og en super god energi til holdet, og vi er rigtig glade for, at hun har sagt ja til at hjælpe, og samtidigt kombinere det med at fungere som målmandstræner for vores yngre målmænd.

Yderligere information kan fås ved kontakt til Sportschef Jonas Nielsen på mbl.nr.: 61790997.