Fortuna før tv-kamp: Vi tænker ikke på ligaens placeringer lige nu

0
784
Emma Snerle skifter det nordjyske græs ud med London-græs fra turneringsstarten 2022. Foto: Fodboldbilleder.dk

I femte spillerunde er Fortuna Hjørring værter for ugens tv-kamp, når de på hjemmebanen, Nord Energi Arena, tager imod KoldingQ.

Af: Kvindeliga.dk / Foto: Fodboldbilleder.dk

Lørdag tager Fortuna Hjørring imod KoldingQ, i femte rundes tv-kamp. Inden pointene fordeles i lørdagens spillerunde, er det to hold, som rangerer på ligaens foreløbige femte- og sjetteplads. Ifølge cheftræner i Fortuna Hjørring, Niclas Hougaard, er dette dog ikke noget, der har indvirkning på hjemmeholdets kampfokus:

“Det har vi ikke gjort os tanker om. Tabellen er et fint øjebliksbillede lige nu, der kan være interessant for nogle, men vi ønsker at vinde den næste kamp, og det er der vores fokus er placeret.

En sejr og tre point overskygger, ifølge Niclas Hougaard, hjemmeholdets fokus på ligaens placeringer, og cheftræner i KoldingQ, Anders Jensen, er enig i denne udtalelse:

“Vi har fuld fokus på os selv, og vil rigtig gerne vinde kampen”.

Hvis de tidligere danske mestre skal slås kræver det dog, ifølge Anders Jensen, forberedelse på specifikke områder:

“Vi forbereder os på alle vores stærke modstandere, men har selvfølgelig haft fokus på de steder, hvor vi mener, at vi er stærkere og kan slå Fortuna Hjørring”.

Fortuna: På vores præmisser

Niclas Hougaard, cheftræner i Fortuna Hjørring, er også meget bevidst om, hvordan kampen skal spilles, og at det skal være på hjemmeholdets præmisser:

“Vi skal ind og fortsætte de meget fine takter, som vi har vist i de seneste tre kampe, hvor vi i alle kampene har taget det step op, som vi har arbejdet frem mod. Vi skal kunne sætte spillet på Koldings halvdel, og derigennem komme til mange af de samme situationer som imod Brøndby”.

Anders Jensen og KoldingQ kan altså se frem til en intens kamp, hvor hjemmeholdet vil gøre alt for, at spillet skal foregå på gæsternes banehalvdel. Her mener cheftræneren dog også, at mandskabet fra KoldingQ har et godt modtræk:

“Vi har en god defensiv, men Lene Christensen bliver også en vigtig spiller imod en god offensiv”.

SPORT LIVE sender kampen lørdag fra kl. 16.15.