Solrød FC tabte for første gang i mere end to år

0
1322
Så blev der sat en stopper for Solrød FC-kvindernes lange stime uden nederlag. Foto: Jimi Bøgevig

Kvinderne fra Solrød FC tabte overraskende med hele 5-0 på udebane til Herlufsholm, som dermed cementerede sin førsteplads i rækken.

Af Solrød FC

Klubnyt: Der var lagt op til en spændende topkamp i 1. division, men efter 800 dage uden liganederlag løb Solrød FC-kvinderne tirsdag aften ind i et uventet stort nederlag ude mod Herlufsholm.

Hjemmeholdet vandt med 5-0, og allerede efter 23 minutter var stillingen 2-0.

– Det blev som ventet en meget svær kamp, men desværre lykkedes det os aldrig at true dem, fortæller cheftræner Rasmus Skovby.

Tre mål på 12 minutter
Der blev ikke scoret mere end de to mål i første halvleg, men fra det 51. til 63. minut scorede Herlufsholm yderligere tre mål, og så var det store nederlag en realitet.

– Det gør selvfølgelig ondt på vores selvforståelse og stolthed at tabe så stort, men jeg håber og tror, vi lærer af kampe som denne. Vi er også ret bevidste om, hvad der skal arbejdes på fremadrettet, fastslår Rasmus Skovby.

Rasmus Skovby og spillerne på bænken måtte tidligt erkende, at det ikke blev til point på Seifert Arena,

Solrød FC ligger efter tre runder stadig på andenpladsen – med seks point – mens Herlufsholm er på en sikker førsteplads med ni point. De to bedste hold i rækken går videre til forårets oprykningsspil.

– Spillerne skal have lov til at hænge lidt med hovederne, men de er godt klar over, at vi allerede har en ny kamp på lørdag, pointerer cheftræneren.

Her er modstanderen Næsby, som ligger på tredjepladsen med fire point. Kampen spilles på Solrød Stadion 13.00.