Stærk defensiv møder offensive kvaliteter i ugens tv-kamp

0
992
FC Thy-ThistedQ har maksimumpoint i Gjensidige Kvindeliga efter tre runder og har som det eneste hold ikke lukket nogen mål ind. Foto: FC Thy-ThistedQ

I lørdagens tv-kamp har holdet fra Thy Thisted en enestående mulighed for at forsvare deres førsteplads i ligaen, hvis de lykkes med at slå HB Køge

Tekst: Kvindeliga.dk

Det er et formstærkt FC Thy-ThistedQ hold, der i sæsonens første tre runder har tilkæmpet sig tre sejre og maksimumpoint. Lørdag kl. 14 går det løs igen i fjerde spillerunde, når holdet, på hjemmebanen Sparekassen Thy Arena, tager imod målfarlige HB Køge, som lige nu rangerer ligaens fjerdeplads.

Med tre kampe på kun syv dage har cheftræner i FC Thy-ThistedQ, Torben Overgaard, primært haft fokus på spillernes restitution i optakten til kampen imod HB Køge:

“Forberedelserne har mest stået på restitution ovenpå to hårde kampe imod KoldingQ og AGF. Og så har vi naturligvis brugt tid på at forberede os taktisk i forhold til HB Køge.,” siger han.

Når kampen imellem FC Thy-ThistedQ og HB Køge fløjtes i gang, er det især taktikken omkring forsvaret, som hjemmeholdet skal have styr på. I sæsonens første tre runder har gæsterne fra HB Køge formået at score hele ti mål, hvilket lige nu er ligaens bedste målscore.

Kyra Carusa, HB Køge, topper topscorelisten med fire scoringer. Foto: Fodboldbilleder.dk

Torben Overgaard fra FC Thy-ThistedQ mener dog, at hjemmeholdet har en helt klar fordel imod det scorende HB Køgehold:

“Vi ved at vi var har en god defensiv og en super dygtig keeper og at det ikke er tilfældigt at vi ikke har lukket mål ind i de første tre kampe, så vi arbejder videre med vores gode organisation”.

Cheftræner Torben Overgaard er dog klar over, at mandskabet fra HB Køge ikke er kommet sovende til de ti scoringer, og forventer et offensivt pres fra gæsterne:

“Vi skal modstå HB Køges fart og mange offensive kvaliteter og så forhåbentlig selv være skarpe på de chancer, der kommer til at opstå i løbet af kampen”.

Om FC Thy-ThistedQ formår at holde målet rent i endnu en kamp og forsvare deres førsteplads, afgøres i morgendagens kamp, som vises direkte på SPORT LIVE fra kl. 14.00.