Stolt Solrød FC-træner: ’Vi har fået en fantastisk start’

0
1329
Rasmus Skovby har været cheftræner i Solrød FC siden 2018. Inden da var han træner i FC Damsø og B93.

Med weekendens 2-1-sejr hjemme over Fredensborg BI har oprykkerne fra Solrød FC maksimumpoint efter de to første kampe i landets næstbedste række.

Af Solrød FC

KLUBNYT: Lørdag eftermiddag vandt Solrød FC 2-1 på hjemmebane over Fredensborg BI, og dermed ligger oprykkerne efter to runder på den andenplads, som også giver adgang til forårets oprykningsspil.

Det er derfor helt naturligt, at cheftræner Rasmus Skovby efter de første par kampe i 1. division både er stolt og meget tilfreds.

– Vi har fået en fantastisk start på turneringen. Vi har maksimumpoint, og mod Fredensborg er vi meget tæt på det udtryk, vi gerne vil praktisere, fortæller cheftræneren.

Ida Hove bragte hjemmeholdet foran i det 12. minut, og efter en udligning lige før pausen sikrede Nana Boysen sejren med en scoring i det 58. minut.

Fredensborg BI er ligesom Solrød FC oprykker, men ifølge Rasmus Skovby var spillet langt bedre end i den første kamp, hvor det ellers var nedrykkerne fra BSF, der blev slået:

– Vi har langt mere kontrol over kampen og formår bedre at styre spillet end mod BSF.

Topopgør på tirsdag
Solrød FC spiller allerede igen tirsdag aften, og her bliver Solrød-kvinderne for alvor udfordret. Her skal de nemlig en tur til Herlufsholm, som ligeledes har vundet sine første to kampe og ligger nummer et. Men kun fordi de har scoret flere mål end Solrød FC.

Lørdagens kamp mod Fredensborg BI blev spillet på Solrød Stadion.

– Det bliver en vanskelig udebanetur, men rækken er tæt, og jeg tror, at alle kan slå alle. Derfor er det også uhyre vigtigt, at vi har fået en god start på turneringen, fastslår Rasmus Skovby.

Tidligere på ugen røg Solrød FC ud af DBU’s pokalturnering efter et lidt overraskende udebanenederlag til Nykøbing Falster/Vordingborg, der vandt 3-2.

Men Rasmus Skovby synes ikke, det ændrer ved, at hele sæsonstarten på grund af de to sejre i landets næstbedste række har været ”fantastisk”:

– Nej, det rokker et pokalexit ikke ved.

Camila Sandra Christensen blev kåret til kampens bedste Solrød FC-spiller.