Anders Nim stopper som cheftræner i AGF

0
2164
Anders Nim stopper som cheftræner i AGF.

Anders Nim stopper som cheftræner i AGF grundet private årsager. Posten overtages midlertidigt af assistenttræner Allan Nørgaard.

Af Charlotte Stentebjerg

Anders Nim har valgt at forlade posten som cheftræner for AGF’s Kvindeligahold. Aftrædelsen sker med øjeblikkelig virkning. Det sker ifølge agf.dk på grund af private årsager.

“Min kæreste bor i København, og jeg har indtil nu pendlet frem og tilbage. Af ændrede familiære årsager ønsker jeg nu at rykke tættere på København, og det hænger naturligvis ikke sammen med cheftrænerposten i AGF Kvindefodbold her i Aarhus,” siger han til agf.dk

Cheftrænerposten overtages midlertidigt af assistenttræner Allan Nørgaard, der desuden vil assisteres af nuværende talentchef i klubben Allan Frederiksen.

Chef for AGF fodbold, Marie Greve, melder ud, at man vil bruge den kommende landsholdspause til at lede efter en afløser og siger samtidig, at man vil benytte muligheden til at få et nyt liv i holdet, der lige nu ligger i bunden af Kvindeligaen.

“Vi har stor forståelse for Anders’ ønske om at stoppe, og det har vi valgt at imødekomme. Vi betragter samtidig et trænerskifte nu som en mulighed for at skabe en forandring på cheftrænerposten og dermed puste nyt liv i holdet, så vi kan bringe os tilbage på sporet i Gjensidige Kvindeligaen,” siger hun til agf.dk

Anders Nim har været træner i AGF siden årsskiftet, hvor han afløste Hans Paarup. De midlertidige trænere vil allerede være i aktion, når AGF tager imod HB Køge i weekenden.