JAI, Aarhus indtager førstepladsen i pulje 4

0
698
I weekenden tog JAI, Aarhus point fra Vildbjerg. Foto: JAI, Aarhus

I weekenden stod den på topopgør i pulje 4 mellem JAI Aarhus og Vildbjerg. Sidst de to hold mødte hinanden, måtte århusianerne gå skuffet fra kampen, men denne gang fik de en sejr i hus, hvilket vækker begejstring hos cheftræner, Brian Jensen.

Af Sophie Dyrekær Gudsøe.

Det så ellers ikke for godt ud for JAI Aarhus, der i lørdagens kamp mod Vildbjerg allerede kom bagud med to mål en halv time inde i 1. halvleg. Det rettede Liselotte Hansen dog hurtigt op på, da hun få minutter senere, sendte bolden forbi Vildbjergs målvogter. I anden halvleg formåede århusianerne at sætte sig på kampen og scorede to afgørende mål, der sikrede dem sejren 3-2. De sidste to mål blev sendt i kassen af Rikke Trans Ebbekær Jensen og topscorer Nina Skjøtt.

JAI Aarhus’ cheftræner, Brian Jensen er tilfreds med weekendens resultat.

”Kampen var ikke nogen skøn forestilling i poleret fodbold, men der var nerve og intensitet igennem hele opgøret. Vi vidste, at vi ikke ville kunne holde Vildbjerg fra chancer igennem en hel fodboldkamp, men jeg synes, vi lykkedes meget godt defensivt med at minimere deres muligheder,” fortæller Brian Jensen.

Han fortsætter:

”Vores spillere yder en god mental indsats, da vi kommer bagud 2-0, men ufortrødent kæmper videre og ender med at afgøre kampen til vores fordel. Det er stærkt gået i en topkamp, og det skal pigerne selvfølgelig have ros for. Offensivt får vi skabt de muligheder vi skal i en kamp, der er så tæt, og denne gang havde vi dygtigheden til at afgøre det til vores fordel”.

“Én kamp ad gangen”

JAI Aarhus har indtil videre været uhyre målstærke, og holdet har vundet alle deres kampe overbevisende med undtagelse af et 7-6 nederlag til netop Vildbjerg i første runde.

”Ser man bort fra, at vi lukker syv mål ind i den første kamp, så har vi defensivt været tilfredse med vores kampe, hvor vi har været svære at score mod. Samtidig har vores offensiv været skarp og ikke skulle bruge mange chancer for at score mål. Vi har generelt formået at slå til som hold både offensivt og defensivt, så det har været godkendte præstationer indtil videre,” siger JAI Aarhus’ cheftræner.

Sejren over Vildbjerg betyder, at JAI Aarhus indtager førstepladsen i pulje 4 med 12 point.

”Det er svært at sige, om vi kan bevare førstepladsen. Vi bruger den gamle kliché med en kamp ad gangen. Der er både dygtige hold og dygtige individualister på vores modstanders hold, og de fleste kampe har været lige og først afgjort til sidst, derfor er der intet der er givet, og er man ikke koncentreret i alle kampe, så vinder man ikke i denne række. Men vi har selvfølgelig sat os i en god position efter vores første fem kampe,” lyder afslutningsvist fra Brian Jensen.