“Jeg vil gerne lære en masse nye at kende og lære mere om mig selv”

0
1600
Nanna Nørlem, Vejle Idrætsefterskole.

NY PÅ EFTERSKOLE: I disse uger kan du her på FODBOLD FOR PIGER møde nogle af de nye elever på en række af Danmarks bedste idrætsefterskoler. I dag: Nanna Nørlem, Vejle Idrætsefterskole

Navn: Nanna Nørlem
By: Valsgård
Alder: 16 år
Klub/række: Vejle Boldklub U18 liga 1
Position på banen: Kant eller midtbane

Hvorfor har du valgt at tage på efterskole?

Jeg har valgt at tage på efterskole, fordi jeg gerne vil lære nye mennesker at kende og opleve fællesskabet, som der er på en efterskole. Jeg tænker at et år på efterskole vil gavne mig, og så har jeg hørt at det er et af de fedeste år i hele livet. Jeg valgte en efterskole og ikke 10., fordi jeg på en efterskole har mulighed for at dyrke min sport, samtidigt med jeg kunne udvikle mit sociale og være sammen med venner.

Hvorfor blev det Vejle Idrætsefterskole?

Jeg valgte Vejle Idrætsefterskole, fordi det er en efterskole hvor man kan kombinere sin sport, med efterskolelivet. Jeg synes det er et godt område efterskolen er placeret, der er nogle gode faciliteter, og alt ligger tæt på. Jeg synes også der er en god sammenhæng mellem undervisning, træning og det sociale på Vies.

Hvad vil du gerne have ud af dit efterskoleophold?

Jeg vil gerne lære en masse nye at kende, og lære mere om mig selv. Jeg vil gerne udvikle mig på fodboldbanen, samtidigt med at jeg skaber mange nye venskaber, og udvikler mig socialt. Ellers vil jeg bare gerne have et mega fedt år, med en masse gode oplevelser.

Hvad med fodbolden – hvad er dine planer, mens du er på efterskole?

Jeg vil gerne udvikle mig generelt som spiller, men jeg vil især gerne blive bedre på de fokuspunkter jeg har. Vi har test 3 gange om året, de områdert håber jeg også på at kunne forbedre mig på. Jeg håber at udviklingen kan føre mig tilbage og ind på Aab’s U18 DM-hold, som jeg kom fra. Efter mit år her på Vies, håber jeg at, jeg er blevet en bedre fodboldspiller og har fået nogle gode holdkammerater.