Solrød FC tæt på oprykningsspil

0
1280
Solrød FC er i gang med sin første sæson i 1. division og ligger lige nu på andenpladsen i sin række. Foto: Jimi Bøgevig

Kvinderne fra Solrød FC mangler med to kampe tilbage blot ét point for at komme med i kampen om billetterne til Kvindeligaen

Af Solrød FC

Klubnyt: Med en sejr i lørdagens 1. divisionskamp ude mod Fredensborg havde Solrød FC været sikker på at kvalificere sig til oprykningsspillet, hvor der kæmpes om adgang til landets bedste række.

Men i Nordsjælland blev det kun til et enkelt point.

– Vi havde sat næsen op efter mere, men vi ramte desværre aldrig vores forventede niveau, lyder det konstaterende fra cheftræner Rasmus Skovby.

I en stor del af kampen var hjemmeholdet nemlig dominerende og kom foran både 1-0 og 2-0, før Solrød FC begyndte at vågne op og fik lagt et tryk.

– Det var først de sidste 30-35 minutter, at det lykkedes. Vi fik udlignet med fem minutter igen og var i dommerens tillægstid tæt på at få alle tre point med hjem, fortæller cheftræneren.

Heldige med at få et point
Fredensborgs Julie Wargo Pedersen scorede både lige før og lige efter pausen, og i det 60. minut reducerede Amalie ”He” Hansen, hvorefter den netop indskiftede Cecilie Esbak stod for udligningen.

– Men vi må også erkende, at vi faktisk var heldige med blot at få det ene point med hjem, konkluderer Rasmus Skovby, som nu ser meget frem til kampen mod Herlufsholm i Solrød på lørdag klokken 13.00:

– Jeg kan garantere, at vi er opsatte på at levere en skarpere og mere helhjertet præstation på lørdag.

Men selv en rigtig god præstation fra Solrød FC-spillernes side resulterer ikke nødvendigvis i det ene point, der skal til for at være sikker på at ende på en af de to pladser, der giver adgang til oprykningsspillet. For gæsterne fra Herlufsholm ligger på en sikker førsteplads og vandt de to holds første kamp med hele 5-0.

Skulle det ikke lykkes at få mindst uafgjort mod Herlufsholm, ender det i sidste runde med et drama af en kamp i Dalum på Fyn, hvor Næsby delvist holder til. Fynboerne ligger aktuelt på en tredjeplads i rækken tre point efter Solrød FC.