Næsbys målvogter, Mie Moltrup: “Man vinder ikke på held mod Herlufsholm”

0
1501
Mie Moltrup fra Næsby. Foto: Jan Mørup

På lørdag fløjtes der til start i et spændende opgør mellem Herlufsholm og Næsby i pulje 2. Næsbys målvogter, Mie Moltrup fortæller, at Næsby kom hårdt fra start i divisionen, og derfor er en sejr mod Herlufsholm vigtig.  

Af Sophie Dyrekær Gudsøe

På lørdag spiller Næsby deres næstsidste kamp i puljespillet. De skal møde puljens nummer ét, Herlufsholm, der har 15 point efter fem kampe. Næsby ligger på en tredjeplads i pulje 2 med 10 point efter deres seks kampe. Der er derfor gode pointe at hente for spillerne fra Næsby, hvis de får en sejr i hus.

Næsbys målvogter, Mie Moltrup er spændt på weekendens kamp.

”Det er altid spændende at møde Herlufsholm. Vi har spillet mange tætte kampe mod dem, hvor de fleste er endt til deres fordel. De har dog også en enkelt gang sendt os fra banen med en snitter på 4-0, så vi skal spille det bedste fodbold, vi kender, og så tænker jeg, at vi sagtens kan håbe på en sejr i weekenden,” lyder det fra Mie Moltrup.

“Vi kender deres svage punkter”

Sidst de to hold mødte i hinanden i puljespillet endte kampen 3-4 til Herlufsholm, som endnu ikke har tabt en eneste kamp i divisionsspillet. For Næsby, der både har tabt til Solrød FC og Herlufsholm, er en sejr i weekenden derfor uhyre vigtig.

”En sejr betyder, at det vi bruger så meget tid på i hverdagen bærer frugt, og at vores måde at spille fodbold på er den rigtige for os. Man vinder ikke på held mod Herlufsholm, så en sejr betyder også, at vi er der, hvor vi skal være,” fortæller Mie Moltrup og uddyber:

”For at få en sejr, vil vi først og fremmest gøre det, som vi er bedst til i Næsby, og det er at være et godt hold. Vi er rigtig gode til at kommunikere med hinanden, og selvom vi møder modgang, bevarer vi altid en god tone, og det gør os rigtig stærke. Vi er samtidigt et af de hold, som har scoret flest mål på Herlufsholm i første runde, og det tyder på, at vi kender lidt til deres svage punkter, og vi ved, hvordan vi skal udnytte det”.

Stillingen i pulje 2 inden weekendens opgør

Mie Moltrup er en garvet Næsbyspiller, hvilket er en stor del af hendes hverdag. Her er hun både engageret i klubben inden- og udenfor banen.

”Jeg har spillet for Næsby i cirka fire år. Jeg er rigtig glad for at spille her, da der er et megagodt miljø både fodboldmæssigt og socialt. Det er en kæmpe og vigtig del af min hverdag. Udenfor banen er jeg blandt andet en del af spillerrådet. Jeg kan godt lide at være en aktiv del i det hele og være med til, at det hele lykkedes på bedste måde,” forklarer målvogteren.

Mie Moltrup i aktion. Foto: Jan Mørup

Når Næsby tager turen mod Herlufsholm i weekenden, bliver det med ét vigtigt mål: at vinde.

”Alle kampe har stor betydning, især når vi spiller det her puljespil. Vi kom lidt hårdt fra start, så vi skylder at slutte ordentligt af, det er derfor vigtigt der kommer tre point på kontoen, så vi kan komme tilbage i kvalspillet,” lyder det afslutningsvist fra Mie Moltrup.

Kampen spilles lørdag den 19. september kl. 12:00 i Herlufsholm.

Disse kampe fløjtes også i gang i weekenden:

FC Damsø – Sundby: lørdag kl. 12:00 (pulje 1)

Østerbro IF – FB: lørdag kl. 12:00 (pulje 1)

Fredensborg BI – Solrød FC: lørdag kl. 15:00 (pulje 2)

Odense Q – Aarhus 1900: lørdag kl. 13:00 (pulje 3)

IF Lyseng – Varde IF: søndag kl. 16:00 (pulje 3)

Romalt IF – Aalborg Freja: lørdag kl. 13:00 (pulje 4)

Fortuna Hjørring – Vildbjerg: søndag kl. 16:00 (pulje 4)