Optakt til topopgør: JAI Aarhus-angriber forudser tæt kamp

0
1559
Angriber Nina Skjøtt i sin nye spillertrøje. Foto: JAI Aarhus

I weekenden står den på topopgør i pulje 4, hvor JAI Aarhus tager imod Vildbjerg på hjemmebane. Sidst de to hold mødte hinanden endte det med en sejr til Vildbjerg, men JAI Aarhus-angriber Nina Skjøtt ser gode chancer for, at det kan ende anderledes denne gang.

Af Sophie Dyrekær Gudsøe.

På lørdag venter femte runde af 1. division for holdene i pulje 4, og der er lagt op til en spændende kamp, når puljens første- og andenplads møder hinanden. Vildbjerg ligger lige nu på en ubesejret førsteplads med 12 point på kontoen, mens JAI Aarhus har ni point, da de i første runde tabte til Vildbjerg. Begge hold har spillet fire kampe.

Den 23-årig angriber Nina Skjøtt er en stor profil i JAI Aarhus, hvor hun indtil videre har kunne tage æren for hvert tredje af holdets mål. Nina skiftede tilbage i juli måned Vildbjergs spillertrøje ud med JAI Aarhus, og hun ser frem til at møde sit gamle hold.

”Det er altid sjovt at møde sin gamle klub, og denne kamp er ingen undtagelse. Jeg tror faktisk, at denne kamp vil blive sjovere end den første. Fra sidste kamp kunne vi som hold tage en hel masse med hjem. Vi er meget mere sammenspillet nu, end da vi mødte Vildbjerg sidst. Så det skal nok blive en rigtig god kamp,” fortæller Nina Skjøtt til FODBOLD FOR PIGER.

Den nuværende stilling i pulje 4.

Ny på holdet

Indtil videre er det blevet til store sejrer for JAI Aarhus, som både har vundet 5-0 over Aalborg Freja og Romalt IF, dertil tog de yderligere to mål fra Fortuna Hjørring i sidste weekend. Sidst århusianerne mødte Vildbjerg blev det til noget af en målfest, hvor kampen endte 7-6 til Vildbjerg. Nina Skjøtt er holdets helt store topscorer med seks mål, og dermed har hun minimum stået for ét af JAI Aarhus’ mål i samtlige kampe, og selvom hun er ny i klubben, føler hun sig allerede godt tilpas på holdet.

”Jeg er jo helt ny i JAI Aarhus, men jeg har aldrig oplevet at blive taget så godt i mod, som jeg er blevet her. Det er et mere vokset hold, som har lidt flere ”år på bagen” og en del mere erfaring, end hvad jeg har været vant til. Hvis vi tager sejren på lørdag, ser det rigtigt godt ud for os. Jeg vil i hvert fald gøre mit for at få sejren hjem til JAI,” lyder det afslutningsvist fra den 23-årig angriber.

Kampen spilles på lørdag den 5. september klokken 12:00 på JAI’s anlæg.

Disse kampe fløjtes også i gang i weekenden:

Østerbro IF – Sundby: lørdag klokken 14:00 (pulje 1)

BSF – Næsby: lørdag klokken 13:00 (pulje 2)

Fredensborg BI – Herlufsholm: lørdag klokken 15:00 (pulje 2)

Varde IF – Asa, Aarhus: lørdag klokken 12:00 (pulje 3)

IF Lyseng – Aarhus 1900: søndag klokken 11:45 (pulje 3)

Romalt IF – Fortuna Hjørring: lørdag klokken 13:00 (pulje 4)