6-0 Silje Petersen (35´)
7-0 Ellen Christensen (37´)
8-0 Silje Petersen (42´)
8-1 Ukendt spiller (54´)

Mandag aften var B- holdet tilbage i turneringskamp på hjemmebane mod Vindinge. Vi søgte oprejsning efter nederlaget i Svendborg, og det kunne ses allerede fra første fløjt..!
Vi har siden kampen i Svendborg haft 2 rigtig god træningspas, hvor det var “Back to basic” med masser af boldomgang, men også træning af forskelligt kombinationsspil.

Set fra sidelinjen virkede det som om pigerne havde taget det lærte fra træningen med sig til mandagens kamp. Kombinationerne kørte i en lind strøm, og hurtigt blev det spil til et mål, og et mål af Silje Petersen efter 11 minutter åbnede ballet til en decideret målfest.
Efterfølgende haglede målene ind bag ørene af Vindinge målmanden som ved pausen var passeret 4 gange.

Efter pause theen forsatte de gæve Assens piger stormløbet mod modstanderens mål hvor scoringerne blev ved med at tikke ind.

3 friske AFC spillere blev sendt på banen i positioner som gav nye kræfter til vores angreb. Det gav igen potte, og ved stillingen 8-0 til Assens pigerne blev grebet om Vindinge løsnet en smule hvilket kostede en enkelt scoring imod os, i en ellers fejlfri kamp fra AFC som sluttede 8-1 til AFC.

Det blev en kamp hvor vi fik tanket en masse selvtillid til holdet, og vist at man kan veksle den gode træning til godt spil i kamp kan vi hele tiden flytte os i den rigtige retning med dette hold.

Kampen var desværre også afskedskamp for vores mangeårige Cheftræner René Gramm Jeppesen som trækker sig tilbage for at hellige sig sit job. I den forbindelse vil jeg gerne takke Rene for det kæmpe arbejde han har gjort for hele U12 pigetruppen, og var det ikke for Rene havde der ingen pigehold været.
Så 1000 Tak skal der lyder herfra.. Du vil blive savnet !!!