Odense Q-topscorer, Kamilla Ørskov Jensen: “Vi går 100% efter en sejr”

0
1352
Kamilla Ørskov Jensen i aktion i sidste weekend, hvor hun scorede fire mål mod Vildbjerg. Foto: Iver Tidemand

På søndag fløjtes der til start i oprykningsspillets pulje 2, når Odense Q møder ASA, Aarhus. Begge holdt vandt deres første kamp, og det bliver derfor spændende at se, hvem der kan tage point i weekenden.

Af Sophie Dyrekær Gudsøe.

Odense Q tager på søndag turen over Lillebælt mod Aarhus, hvor anden runde af oprykningsspillet venter i et spændende opgør mod ASA, Aarhus. I sidste weekend fik Odense Q en sikker sejr i hus, da de vandt 5-0 over Vildbjerg. Det blev med hele fire mål fra holdets topscorer, Kamilla Ørskov Jensen, som også endte som topscorer i det indledende puljespil i 1. division med 14 mål på kontoen.

Rollemodel

”Det betyder rigtig meget som angriber at få scoret en masse mål, det giver selvtillid, og det viser mit hold, at jeg er klar og nok skal score, når chancen kommer,” fortæller Kamilla Ørskov Jensen.

Kamilla Ørskov Jensen har spillet 2,5 år for Odense Q, og hun beskriver sig selv som rollemodel både på og udenfor banen, hvor hendes rolle er at gå forrest.

Kamilla Ørskov Jensen sammen med sit hold, Odense Q. Foto: Iver Tidemand

På søndag skal Odense Q møde ASA, Aarhus i oprykningsspillets pulje 2, og her spår Kamilla Ørskov Jensen gode chancer for sit hold.

”Jeg ser os som favoritter til weekendens kamp, selvom vi har haft nogle tætte resultater med ASA, Aarhus. Vi skal huske at spille vores eget spil, hvilket er at spille bolden hurtigt rundt og finde hinanden i rummene, så er jeg sikker på, at vi nok skal få scoret nogle mål,” forklarer den 23-årig angriber.

“Vil gøre alt for at vinde”

I divisionsspillet indledende kampe vandt Odense Q begge gange over århusianerne med en sejr på henholdsvis 3-1 og 2-1.

”Denne kamp er, ligesom de andre, vigtig for os. Vi går 100% efter en sejr, hvilket vil betyde, at vi ligger godt i tabellen og får en masse selvtillid med fremadrettet,” lyder det fra Kamilla Ørskov Jensen.

Den nuværende stilling i 1. division: Grundspil, oprykning – pulje 2

Ligesom Odense Q vandt ASA, Aarhus også deres første kamp i oprykningsspillet, da de slog naboerne fra JAI, Aarhus 6-0, men Kamilla Ørskov Jensen vil gøre alt for en sejr.

”Der er ikke nogen tvivl om, at vi vil gøre alt for at vinde. Vi har trænet godt i denne uge og er klar til at møde ASA på søndag,” runder Odenses topscorer af.

Kampen spilles på søndag klokken 12:00 i Aarhus.

Yderligere kampe

På lørdag klokken 10:45 tager Vildbjerg imod JAI, Aarhus i oprykningsspillet i pulje 2. I oprykningsspillets pulje 1 står den på kamp mellem Sundby og B.93 på lørdag klokken 12:00 på Sundbys hjemmebane. Samme tid tager Næsby imod Herlufsholm.