Silje Simonsen fra B.93: “En sejr i weekenden er utrolig vigtig”

0
1238
Silje Simonsen fra B.93 i aktion. Foto: B.93

Lørdag fløjtes der til start i opgør mellem B.93 og Herlufsholm. De to hold endte begge som nummer ét i deres pulje i det indledende puljespil, så det bliver interessant at se, hvem der snupper point i weekendens kamp.

Af Sophie Dyrekær Gudsøe

I dag spilles tredje runde i oprykningsspillets pulje 1, hvor B.93 møder Herlufsholm. I sidste weekend tabte B.93 deres første kamp siden de kom tilbage fra sommerferie. De tabte til Sundby 3-1, som de ellers kun har vundet over eller spillet uafgjort med i de indledende runder af 1. division.

I denne weekend skal B.93 prøve kræfter med Herlufsholm. Et hold der endnu ikke har tabt en kamp, og ligesom B.93 endte de også som nummer ét i deres pulje i det indledende puljespil.

Silje Simonsen spiller højre back i B.93 og ser frem til en udfordrende kamp.

”Herlufsholm er et svært hold. De gik videre som ettere fra deres pulje, ligesom vi gjorde fra vores. Vi har haft problemer med dem før, men vi forbereder os så godt, vi kan til kampen mod dem både taktisk og mentalt,” fortæller Silje Simonsen.

Den nuværende stilling i oprykningsspillet pulje 1.

Vil rykke op over stregen

Efter de første to oprykningskampe har B.93 tre point på kontoen og ligger som nummer tre i puljen, mens Herlufsholm har fire point og sidder på andenpladsen.

”En sejr i weekenden er utrolig vigtig for os og for vores placering i rækken. Efter to kampe ligger vi nummer tre ud af fire hold. En sejr i weekenden ville betyde, at vi rykker op over stregen, og det er selvfølgelig målet, som vi vil gøre alt for at opnå, både nu men også når alle seks kampe er færdigspillet. Vi vil forsøge at gøre det, vi er bedst til, og det, der har virket for os tidligere, når vi har spillet svære kampe, men alligevel hevet en sejr hjem,” forklarer Silje Simonsen.

Silje Simonsen har spillet for B.93 siden sommeren 2019. Hun valgte at skifte til B.93, da hun savnede at spille på højt niveau og træne mange gange om ugen.

”Jeg går meget op i, at det skal være seriøst, vi skal være gode, og vi skal gøre hinanden gode. På trods af det, så synes jeg også, at vi skal have det sjovt, både på og uden for banen, for når man bruger så meget tid på fodbold hver uge, så skal man også være glad for det. Personligt er jeg glad, når vi spiller godt, når jeg selv spiller godt, og når vi vinder, men også når vi har det sjovt, griner sammen og har det godt og hyggeligt i hinandens selskab,” lyder det fra den 20-årige back.

Målet for den weekendens kamp mod Herlufsholm er sikkert.

”Jeg håber selvfølgelig på en sejr. Det ville være vigtigt at gå fra kampen med tre point, når vi “kun” har seks kampe til at placere sig som nummer et eller to i rækken og dermed rykke op i Kvalifikationsligaen, hvilket er målet lige nu,” fortæller Silje Simonsen afslutningsvist.

Kampen spilles lørdag klokken 14:00 på B.93’s hjemmebane.

Yderligere kampe

På lørdag klokken 12:00 tager Næsby imod Sundby i oprykningsspillets pulje 1. I pulje 2 møder topholdet bundholdet, når Odense Q får besøg af JAI, Aarhus. Kampen spilles lørdag klokken 16:30.