Solrød FC lagde ud med storsejr

0
1385

Kvinderne fra Solrød FC vandt 5-0 på over FC Damsø i 1. divisions nedrykningsspil. Ida Hove og Amalie “He” Hansen scorede begge to gange.

Af Solrød FC

Klubnyt: Det lykkedes lige præcis ikke for Solrød FC at komme med i oprykningsspillet til Kvindeligaen, landets bedste række. Det stod klar efter 3-0-nederlaget til Næsby for godt en uge siden.

I stedet for gælder det nu nedrykningsspillet, som Solrød-kvinderne tog hul på lørdag middag, hvor de efter nogle vanskelige uger i den grad kom tilbage i vindersporet. På hjemmebane blev FC Damsø nemlig besejret med hele 5-0.

– Det var dejligt at komme godt i gang og få bevist vores værd efter sidste uges skuffelse, fastslog cheftræner Rasmus Skovby efter en kamp, der gik meget, som han havde håbet på:

– Vi sad på det meste af spillet fra start til slut, spillede med stort overblik og fik skabt en masse chancer.

Ida Hove var en af de store profiler hos Solrød FC. Hun scorede kampens to første mål – efter oplæg fra henholdsvis Sara Andersen og Pernille Gohr. Foto: Steen Trolle

Ida Hove bragte Solrød FC foran 1-0 og 2-0 midt i første halvleg, og Maria Jacobsen sørgede for en 3-0-føring ved pausen. I anden halvleg scorede Amalie ”He” Hansen også to gange.

Med sejren ligger Solrød FC på andenpladsen med 13 point, som Østerbro IF efter en 4-0-sejr over Fredensborg ligeledes har på førstepladsen. Begge hold har taget ti point med fra det indledende puljespil i 1. division.

På lørdag er der så topkamp i rækken, idet Solrød FC får besøg af Østerbro IF. Kampen spilles klokken 13.00.

Solrød FC-anfører Adda Olsen og hendes holdkammerater kan se frem til noget mere modstand, når rækkens tophold gæster Solrød. Foto: Steen Trolle