Trænere forventer tæt kamp mellem KoldingQ og FC Thy-ThistedQ

0
846
Både KoldingQ og FC Thy-ThistedQ jagter sejren i lørdagsopgør. Anders Jensen i venstre kolonne på billedet, Torben Overgaard i højre kolonne. Foto: KoldingQ og FC Thy-ThistedQ

Lørdag spilles der jysk opgør mellem KoldingQ og FC Thy-ThistedQ i tiende runde af Kvindeligaen. Her forventer trænerne en tæt kamp og en sejr til deres hold.

Af Charlotte Stentebjerg

Lørdag sparkes tiende runde af Gjensidige Kvindeliga i gang, hvor KoldingQ tager imod FC Thy-Thisted. De to hold mødtes allerede i runde to, hvor FC Thy-ThistedQ efterfølgende kunne sætte tre point på kontoen med en scoring til 1-0 i 95. minut. Begge trænere ser frem til en tæt kamp i returopgøret.

”Jeg forventer at se et meget velorganiseret KoldingQ. Deres trænerteam har formået at sætte et hold sammen, der er svære at spille imod og organiseret et meget stærkt pres. Jeg forventer ikke en nem kamp, vi plejer altid at spille tæt,” siger cheftræner for FC Thy-ThistedQ Torben Overgaard.

Cheftræner for KoldingQ, Anders Jensen påpeger også sit holds presspil som en af de ting, der kan gøre kampen tæt.

”Jeg forventer, at FC Thy stiller med et ligeså stærkt hold, som de plejer. De har nogle rigtig gode offensive spillere, som er i stand til at afgøre kampe på egen hånd, men vi har haft meget fokus på at forbedre vores pres, så jeg tror, det bliver en tæt kamp,” siger han.

Stillingen inden runde 10. Grafik: Kvindeliga.dk
Begge hold tror på sejr

Det er ikke kun kampens forløb, de to trænere er enige om at forudse. Også kampens resultat mener både Anders Jensen og Torben Overgaard at have styr på – de tror nemlig begge på en sejr til deres eget hold.

”Jeg forventer en sejr, for jeg føler, vi er blevet et bedre hold, siden vi sidst mødte FC Thy,” siger Anders Jensen.

Og FC Thy-cheftræner Torben Overgaard har da også ladt mærke til KoldingQ’s fodarbejde gennem de sidste par uger, men lader sig ikke skræmme.

”KoldingQ har været stærke de sidste par uger, men vi går altid ind til en kamp med en indstilling om at hente tre point mere til kontoen,” siger han.

Pokalkamp kan stadig sidde i benene

FC Thy-ThistedQ spillede onsdag pokalkamp mod AGF. Her var det nordjyderne, der kunne køre fra Aarhus med en sejr på 3-0. Cheftræner Torben Overgaard håber ikke, at kampen vil påvirke lørdagsopgøret.

”Vi er klar til kampen i morgen, men vi har haft en hektisk uge med pokalkamp i onsdags. Derfor er vi kommet senere i gang med at fokusere på kampen i morgen, end vi plejer. Så vi håber ikke, at pokalkampen stadig sidder i benene,” siger han.

Men Anders Jensen har ikke tænkt sig at udnytte FC Thy-ThistedQ’s trætte ben til egen fordel.

”Da vi spillede pokalkamp mod Fortuna Hjørring i sidste uge, var vi tæt på at slå Brøndby i den efterfølgende Kvindeligakamp. Man må tage pokalkampene med i spillet, jeg ville i hvert fald ikke bruge det som en undskyldning, ” siger han.

Kampen sparkes i gang klokken 14 på KoldingQ’s hjemmebane Fynske Bank Arena. Du kan se kampen her.

Øvrige opgør, der spilles i tiende runde:

FC Nordsjælland – AaB, lørdag 10. oktober kl. 14.00. Kampen er ugen udvalgte hos SPORT Live og kan derfor ses på deres kanal.
Fortuna Hjørring – AGF, lørdag 10. oktober kl. 14.00. Følg kampen her.
HB Køge – Brøndby IF, søndag 11. oktober kl. 14.00. Følg kampen her.