Coronarestriktioner rammer 1. division: Kampe udskydes og træning begrænses

0
1517
FC Damsø og Østerbro er to af de hold, som nu rammes af coronarestriktioner. Foto: Mikkel Hviid

Coronakrisen sætter kvindernes 1. division på time out

Kvindernes 1. division bliver nu ramt af de corona-restriktioner, som gælder for amatørhold. DBU skriver på sin hjemmeside, at de resterende runder i 1. division i efteråret udskydes, og at en træning maksimalt må afvikles i grupper af 10 personer.

”Coronasituationen er alvorlig med stigende smittetal i hele landet. Vi følger naturligvis myndighedernes restriktioner, og de gør det ikke muligt at afvikle kampene i kvindernes 1. division. Det er ærgerligt, men vi håber naturligvis, at situationen forbedres, så der kan åbnes mere op for fodbold igen, også i kvindernes 1. division,” siger Jakob Jensen, DBU’s administrerende direktør, til dbu.dk.

Klubberne vil få nærmere besked om en ny kampplan, når den ligger klar. Det gælder også de hold, som fortsat er en del af Kvindepokalen.