Kvindeligaen udsættes på grund af coronarestriktioner

0
917
Foto: Steen Trolle

Restriktionerne i syv nordjyske kommuner betyder, at 13. og 14. spillerunde i Gjensidige Kvindeliga udskydes på ubestemt tid

Nedlukningen af syv nordjyske kommuner på grund af nye coronarestriktioner får nu også konsekvenser for Gjensidige Kvindeligaen.

To af ligaens otte hold, hhv. FC Thy – ThistedQ og Fortuna Hjørring, befinder sig i en af de syv kommuner, og derfor kan halvdelen af kampene i efterårets to sidste spillerunder ikke kan afvikles. Derfor har DBU og Kvindedivisionsforeningen besluttet, at samtlige kampe fra 13. og 14. spillerunde i Gjensidige Kvindeliga skal udskydes.

“De syv kommuner er meget hårdt ramt af den nye coronasituation. Vi følger selvfølgelig myndighedernes anvisninger, hvilket betyder, at de to sidste spillerunde i Gjensidige Kvindeligaen ikke kan blive afviklet som planlagt. Det er enormt ærgerligt, men folkesundheden er vigtigere end fodbold, lige nu. Vi håber på hurtig bedring og glæder os til at kunne afvikle kampe igen,” siger DBUs direktør Jakob Jensen til Kvindeliga.dk.

Det forventes, at de to udsatte runder vil blive afviklet før det oprindelige kampprogram for foråret.