FC Damsø: Skal du ha’ en plads i truppen ?

0
1515

FC Damsø er stærkt rustet til den kommende sæson i 1. division med et nyt trænerteam ved roret

Af FC Damsø

Lørdag 9. januar starter FC Damsøs 1. divisionskvinder forberedelserne til det, der bliver den længste forårssæson nogensinde med intet mindre end 17 kampe, inklusive tre udsatte kampe fra efteråret.

Første kamp spilles allerede 27. februar, og når de tre udsatte kampe er afviklet, indplaceres holdene i en pulje med 8 hold, der skal slås om op- og nedrykning henover 14 runder i foråret.

“Optakten kommer til at fokusere på konditionsforbedrende, og skadesforebyggende træning – og så naturligvis på at få truppen sammen- spillet, så vi står optimalt rustet til turneringsstarten”, siger cheftræner Stina Jensen, der forventer kamp om pladserne i truppen, fra både gamle og nye spillere.

“Som 1. divisionsklub er vores A-trup undtaget fra de restriktioner, som øvrige senior-hold er underlagt, så vi har mulighed for at træne og spille træningskampe som øvrige elitehold – men udenfor banen tager vi naturligvis alle tænkelige hensyn med vask af bolde og materialer, håndsprit før træning, reduceret brug af omklædningsrum mv.” forsikrer formand Anker Thisted.

Hvis du har en ambition om at skulle have en af pladserne i A-truppen, så kontakt klubbens formand Anker Thisted på formand@fcdamsoe.dk eller 40189507, og mød op 9. januar til sæsonopstarten.