U18DM resultater: KoldingQ kæmper sig i top tre efter 8-0 sejr i Silkeborg

0
1654
Kolding spillere jubler i en tidligere kamp. Billedet er fra før klubben blev en del af Kolding IF. Foto: KoldingQ Facebook

Endnu en weekend med opgør i U18DM-ligaen er afviklet, og FODBOLD FOR PIGER har samlet et overblik over målscorere og resultater fra rundens opgør.

 Af Charlotte Stentebjerg

Fortuna bevarer førstepladsen på trods af at have siddet over for tredje weekend i træk, og KoldingQ melder sig ind i top tre efter en storsejr over SilkeborgQ.

De fleste hold er blevet på deres placeringer i ligaen, efter der er spillet fire spændende opgør i landets bedste pigeundgomsliga, der nu ser således ud:

Grafik: Dbu.dk

Få et overblik over målscorere og resultater lige her:

 

Pointdeling i Odense

FC Nordsjælland havde muligheden for at tage førstepladsen i ligaen med en sejr i Odense i rundens første kamp fredag aften. Men sådan gik det ikke.

FC Nordsjælland havde dog bragt sig foran i 2. halvleg på et mål af Alma Marie Plank Aagaard, men OdenseQ gjorde det svært for topholdet hele kampen i gennem, og i de døende minutter tog de point fra udebaneholdet og forhindrede dem i et tage alle tre point med over Storebælt, da Alberte Andersen i overtiden kunne udligne for OdenseQ. Kampen endte derfor 1-1.

Kampens resultat havde ingen indflydelse på de to holds placeringer i ligaen, og de forbliver som nr. 2 og 9.

KoldingQ i storsejr over SilkeborgQ

I lørdagens tidlige opgør var KoldingQ flyvende og hev en 8-0 sejr hjem over gæsterne fra SilkeborgQ.

Rikke Steenhold inkasserede både et hattrick og et gult kort i løbet af kampens første 42 minutter, hvor KoldingQ klart dominerede kampen. Hattricket blev kun afbrudt af Frida Reinholdt, der også scorede. Ved pausen stod det derfor 4-0 til hjemmebaneholdet. Og så gik det stærkt.

Ajla Julardzija scorede til 5-0 ni minutter inde i 2. halvleg og cirka fem minutter senere kunne Sarah Katrine Thygesen følge trop, da hun nettede til 6-0. Det gjorde hun også 75 minutter inde i kampen, og KoldingQ. Ajla Julardzija blev kampens sidste målscorer, og Koldinggenserne kunne se sig tilfredse med en 8-0 sejr og en tredjeplads efter lørdagsopgøret.

SilkeborgQ ligger fortsat nummer otte i ligaen.

Viborg med sejr over Varde

Også i Viborg blev der scoret mange mål, og her var det også hjemmebaneholdet, der kunne hive en storsejr hjem.

Varde har haft det svært i bunden af ligaen, og de blev også udspillet af Viborg gennem det meste af kampen.

Lærke Bohn Jacobsen gjorde det til 1-0 efter cirka 20 minutters spil og Alberte Poulsen scorede ti minutter senere til 2-0, der også blev resultatet ved pausen.

Lige præcis den kombi blev synlig igen kort inde i anden halvleg, da Lærke Bohn Jacobsen igen kunne score for Viborgenserne med en assist af Alberte Poulsen. Og lidt efter kunne Lærke Bohn Jacobsen score hattrick, da hun socrede til 4-0. Marie Louring Dalsgaard blev kampens sidste målscorer, da hun scorede til 5-0 i 77. minut.

Efter kampen ligger Varde fortsat nummer 12, mens ViborgQ også beholder 7. pladsen i ligaen. 

B93 lider endnu et nederlag

Syv kampe og syv nederlag, B93 har en foreløbigt svær sæson, og det blev ikke nemmere i weekenden, da de tabte til AGF.

Thea Rhode scorede begge mål for AGF i løbet af den første halve time, og det var resultatet helt indtil 75. minut, hvor Erika Marie Vangsgaard kunne reducere til kampens resultat på 1-2 til udebaneholdet AGF.

Det bliver dermed AGF’s femte sejr i sæsonen, og de forbliver på ligaens 6. plads. B93 ligger stadig sidst og har stadig en sejr til gode.

Lige kamp i Vildbjerg

I Vildbjerg havde både Brøndby og hjemmebaneholdet mulighed for at kæmpe sig op på 2. pladsen efter FC Nordsjælland mistede point i Odense fredag aften, og der var derfor lagt op til en heftig kamp, da ligaens nr. 3 og 4 tørnede sammen søndag.

Kampen skulle helt hen i en times spilletid, da Viktoria Wik kunne score for udebaneholdet efter en tæt første halvleg. Det svarede Vildbjerg dog igen på, da de efterfølgende inkasserede to mål. Først et mål Vibeke Hedegaard Andersen i 77. minut, dernæst kunne Sille Mølleskov gøre det til 2-1 fem minutter senere.

Det lugtede af en 2. plads til hjemmebaneholdet, men i 88. minut udlignede Signe Markvardsen for Brøndby, og kampen endte med pointdeling i en lige kamp. Dermed overhales de to hold af KoldingQ, da hev en storsejr hjem over SilkeborgQ, og Vildbjerg rykker ned på ligaens 4. plads, mens Brøndby må en tur ned på 5. pladsen.