Endelig fodbold igen!

0
1588

Tirsdag var det endelig dagen, hvor Lægårdens piger skulle i kamp igen. Det har de ventet helt siden december på at komme, så det var helt sikkert en dag, der var set frem til. Modstanderen i skoleligakampen var Levring Efterskole, som bød velkommen med smukt solskinsvejr, 18 grader og en dejlig bane at spille på.

Det var tydeligt at Lægårdens piger havde glædet sig, for der blev kæmpet med en masse energi og glæde lige fra kampens start, og det udmøntede sig i et sandt stormløb ned mod modstanderens mål, der kun sporadisk var at finde på Lægårdens banehalvdel. På måltavlen kunne overtaget også da ses, da stillingen ved pausen var hele 5-0 i Lægårdens favør. Målscorere i første halvleg var Anne Klostergaard, Søs Jensen, Ida Nielsen, Josefine Sunesen og Sofie Dahl.

2. halvleg blev en lille smule mere jævnbyrdig og Lægårdens piger var ikke helt så skarpe på deres chancer som i 1. halvleg, men et enkelt drømmehug fra Camilla Thorhauge blev det dog til, og derfor blev det til en knusende sejr på 6-0! Så er vi i gang igen og i næste uge gælder det Skyum i endnu en skoleligakamp.