Fortuna Hjørrings cheftræner stopper

0
1615
Mathilde Carøe Vistisen og Fortuna Hjørrings cheftræner Niclas Hougaard.

Niclas Hougaard stopper som cheftræner i Fortuna Hjørring, når hans kontrakt udløber til sommer. Stoppet skyldes uenighed om klubbens mål og linje, oplyser klubben i en pressemeddelse tirsdag. 

Af Marie Bebe

OPDATERET: Fortuna Hjørrings cheftræner, Niclas Hougaard, har valgt ikke at forlænge sin kontrakt ved dens udløb i juni. I en pressemeddelse oplyser klubben, at den nuværende cheftræner valgte at stoppe forhandlingerne om en kontraktforlængelse, fordi han er uenig i klubbens mål og linje. Ifølge pressemeddelse er klubbens ønske i den seneste tid gået i retning af noget mere resultatfokuseret.
Niclas Hougaard har været i Fortuna først som ungdomstræner og senest for klubbens bedste hold, som han blev Danmarksmester med i 2020.

“Vi beklager naturligvis, at Niclas Hougaard ønsker at forlade Fortuna. Vi kan kun respektere det arbejde, han har lagt i klubben, og de resultater, han er nået frem til. Vi har et ønske om, at Fortuna fortsat skal være et hold i toppen af dansk og europæisk fodbold. Det mål må vi så forfølge med en ny cheftræner”, siger Jette Andersen, direktør i Fortuna i en pressemeddelse på klubbens hjemmeside.

Fortuna Hjørring skal derfor på udkig efter en ny cheftræner til deres Gjensidige Kvindeliga hold. Det er endnu ikke klart, hvem der tager over på cheftrænerposten.

“Vi må nu forfølge vores sportslige ambitioner med en ny cheftræner ved roret, og jeg forventer, at præsentere den ny træner umiddelbart efter afslutningen af sæsonen”, siger Jette Andersen, direktør i Fortuna.

Niclas Hougaard forbliver omkring holdet indtil sommer, og er derfor fortsat at finde på cheftrænerstolen, når Fortuna Hjørring gæster Brøndby på lørdag den 17. april.