Guldkampen spidser til: Brøndby og HB Køge i direkte duel

0
977
Der er også topopgør i kvalifikationsligaen, hvor Odense Q gæster AGF. Et point adskiller holdene. Foto: Iver Tidemand / Odense Qs facebookside

Topholdene i kvalifikations- og slutspillet mødes lørdag i direkte dueller. Kampen om medaljer spidser til

Tekst: Kvindeliga.dk

Brøndby IF – HB Køge, lørdag 8. maj kl.14.00

Brøndby Stadion, bane 2

Der er dømt topkamp i Brøndby, når HB Køge gæster de blågule. Ligaens nr. 1 og 2 mødes i en direkte duel om førstepladsen i ligaen. Brøndby fører inden kampen, ligaen med ét enkelt point, ned til HB Køge. En sejr vil altså lune gevaldigt hos de blågule i jagtens på endnu et mesterskab.

Kampen vises direkte på Sport Live.

KoldingQ – FC Thy-ThistedQ, lørdag 8. maj kl.14.00

Fynske Bank Arena

KoldingQ får besøg af FC Thy-ThistedQ denne lørdag eftermidag. FC Thy-ThistedQ har netop, i en stor triumf, hentet klubbens første pokal. Kan de tage succesen med til Kolding og hente tre vigtige point? Hvis KoldingQ vil hænge på i jagten om bronzemedaljerne skal de have en sejr over gæsterne. Se kampen live lige her.

FC Nordsjælland – Fortuna Hjørring, lørdag 8. maj kl.16.00

Right to Dream Park

FC Nordsjælland tager imod Fortuna Hjørring, der begge bejler til bronzemedaljerne. Hvis de fortsat skal være i sigte for hvert hold, kræver det en sejr for begge mandskaber. Se kampen live på lige her.

Sundby – B.93, lørdag 8. maj kl. 11.00

Kløvermarken

AaB – ASA Aarhus, lørdag 8. maj kl.14.00

Aalborg Portland Park

AGF – OdenseQ, lørdag 8. maj kl.14.00

Vejlby/Risskov Centret

Husk, at det igen er muligt at overvære kampene i Gjensidige Kvindeliga for hjemmeholdets tilskuere. Hold dig opdateret på din klubs hjemmeside og se retningslinjerne netop der.