Se Pernille Harder sende Chelsea i Champions League-finalen

0
2166

Pernille Harder og Chelsea er klar til finalen i Champions League efter en samlet 5-3 sejr over Bayern München. Pernille Harder scorede det afgørende mål. Her kan du hele kampen – Harders mål falder i det 83. minut

Med en hovedstødsscoring i det 83. minut blev Pernille Harder den store helt, da Chelsea søndag spillede sig i Champions League-finalen med en samlet 5-3 sejr over Bayern München.

Bayern havde vundet den første kamp 2-1 hjemme i München, og derfor blev Pernile Harders scoring til 3-1 afgørende i søndagens returkamp.

Det var Chelseas Francesca Kirby, der åbnede målfesten efter 11 minutter. 20 minutter senere fik Bayerns Sarah Zadrazil udlignet, men kort før pausen fik So-Yun Ji skabt maksimal spænding med en 2-1-scoring.

Pernille Harders afgørende scoring kom efter et frispark lidt uden for feltet til Chelsea i det 83. minut. Bolden blev sendt mod forreste stolpe, og her kom Harder løbende og satte panden på bolden, uden chance for Bayerns keeper Laura Benkarth.

Scorede i tomt mål

Bayern pressede på i de sidste minutter, og det brændte voldsomt på foran målet hos Chelsea. I flere situationer var det kun en sidste Chelsea-fod, der forhindrede Bayern i at score og dermed snuppe finalepladsen.

Men fire minutter inde i overtiden gik det helt galt for tyskerne. De havde sendt deres keeper med op på et hjørnespark, men Chelsea fangede bolden og i de sidste sekunder kunne Francesca Kirby score i et tomt mål til 4-1.

Finalen spilles 16. maj i Gøteborg. Modstanderen bliver Barcelona, som tidligere søndag vandt en samlet 3-2 sejr over Paris Saint Germain med Nadia Nadim og Signe Bruun.