Fortuna-anfører fortsætter karrieren i udlandet

0
1588
Sara Thrige i aktion for Fortuna Hjørring. Foto: Jess M Madsen

Fortuna Hjørrings anfører Sara Thrige har tegnet en kontrakt med en udenlandsk klub. Hvor hun skal hen, er endnu ikke oplyst

Fortuna Hjørring må sige farvel til sin anfører, Sarah Thrige. Den 25-årige landsholdsspiller har kontraktudløb og har valgt at takke ja til et tilbud fra en udenlandsk klub. Hvilket land og klub, der er tale om, er endnu ikke oplyst.

“Jeg har her ved kontraktudløb valgt, at tage imod et tilbud i udlandet. Det har været en svær beslutning! Fortuna føles som mit hjem, og har været det igennem fire år,” siger Sara Thrige i en pressemeddelelse fra Fortuna Hjørring – og fortsætter:

“Det var en kæmpe udfordring for mig, da jeg kom til klubben, og der gik lang tid, inden jeg blev fast starter og fik en fast position. Men jeg har lært sindssygt meget af det, og det er både som fodboldspiller og menneske. Jeg har udviklet mig helt vildt meget i et trygt og godt miljø. Så jeg føler, jeg er klar til at kaste mig ud i en ny udfordring i udlandet”.

Sara Thrige startede fodboldkarrieren i Team Viborg og spillede fra 2015-2017 i KoldingQ, hvorefter hun skiftede til Fortuna Hjørring. Hun har spillet 13 A-landskampe og været med på samtlige ungdomslandshold.

Om det kommende udlandseventyr, siger hun:

“Det glæder jeg mig meget til, selv om det betyder, at jeg for denne gang, siger farvel til Fortuna. Der har været både opture og nedture i min tid her, og selv om den seneste sæson ikke gik som håbet, ser jeg tilbage på de sidste fire år med glæde, og tager nogle fantastiske minder, oplevelser og bekendtskaber med mig videre”.