Fortunas U18 DM vinder endnu en pokal

0
1381
Fortuna Hjørrings U18 DM-piger kan nu kalde sig både DM- og pokalvindere. Her jubler efter onsdagens pokalsejr. Foto: Fortuna

Fortuna Hjørrings U18 DM-hold er jyske pokalmestre. I forvejen har holdet sikret sig U18 DM-guldet

Fortuna Hjørrings U18 DM-piger satte onsdag en tyk streg under deres aktuelle styrke, da de spillede finale i DBU Jyllands pokalturnering. Holdet sikrede sig allerede DM-titlen for et par runder siden, selv om turneringen først slutter 20. juni, og i onsdagens pokalfinale blev det til en stensikker 5-1 sejr over KoldingQs U18 DM-hold.

Fortuna kom foran efter kun fem minutter på et mål af Karoline Olesen. Derefter gik der 56 minutter inden næste scoring, men så gik det også stærkt. I det 61. minut scorede Ellen Frank Mitchel til 2-0, fire minutter senere gjorde hun det til 3-0 og minuttet senere blev det 4-0 ved Julia Amby Kristensen.

KoldingQs Bjørk Birgertoft fik KoldingQ på måltavlen i det 83. minut, men bare to minutter senere scorede Camilla Rishøj Carlsen Fortunas femte og sidste mål.

DE JYSKE POKALFINALER OG -VINDERE

U13 Piger: FC Kolding Nord – AaB 2 – 0
U14 Piger: IF Lyseng – Tarp B 4 – 1
U15 Piger: IF Lyseng – Nibe B 3 – 2
U16 Piger: IF Lyseng – Fortuna Hjørring 8 – 2