Fortuna styrker forsvaret med australsk landsholdsspiller

0
810
Alex Huynh beskrives som en både teknisk og fysisk stærk centerback.

26-årige Alex Huynh skifter fra Napoli til Fortuna Hjørring

Efter en mellemlanding i den italienske serie A er den 26-årige australske centerback Alex Huynh på vej til Fortuna i Hjørring. Alex Huynh kom til Napoli i 2020. Tidligere har hun spillet professionelt i Australien og været tilbragt fire år på college i USA.

Hun har repræsenteret Australien på ungdomslandshold og fik i sidste måned debut på seniorlandsholdet mod Tyskland.

“Vi er glade for, at Alex har valgt at komme til Fortuna,” siger cheftræner Brian Sørensen.

“Hun er en uforlignelig centerback, der er bold-erobrer. Hun stiller op med stor fysik i vores back kæde. Alex har en stærk teknisk evne og en ideel tankegang, som bliver et stort aktiv for os. Vi har ikke alene rekrutteret en topkvalitet spillere, med vinder-mentalitet. Hun kommer også til at bidrage til at udvikle en ekspertkultur, der spreder sig til hele holdet. Alex er et eksempel på det perfekte,” lyder det fra Fortunatræneren.