Julie Haugaard tager et år mere i Fortuna

0
1167
Julie Haugaard med Dana Cups direktør Jette Andersen og Elena Sadiku, der er daglig leder af Fortuna Hjørrings fodboldakademi, Dana Cup Academy.

19-årige Julie Haugaard har underskrevet en ny 1-årig aftale med Fortuna Hjørring

19-årige Julie Haugaard får endnu et år til at pleje sit talent i udfordrende rammer. Hun har netop forlænget sin aftale med Fortuna Hjørring i et år gældende fra den 1. juli 2021 til den 30. juni 2022, med Fortuna.

Julie Haugaard fik debut på Fortunas ligahold den 20. juni 2020 og har foreløbig spillet fire ligakampe. Hun er oprindeligt fra Horne ved Hirtshals, men hendes fodboldmæssige evner sendte hende tidligt videre til Fortuna Hjørring, hvor hun i dag er en del af Dana Cup Academy.

“At der arbejdes så intenst med talentet i Fortuna smitter af på de omkringliggende klubber. Det er Julie Haugaard et bevis på. Hun er et af de lokale talenter, der også høster af de andre gode spillere, hun møder fra akademiet,” skriver Fortuna i en pressemeddelelse.

Julie Haugaard har syv gange været med på det danske U17-landshold.