Ringsted kvindesenior sætter rekorder og rykker i Sjællandsserien

0
1895

Ringsted kvindesenior rykker i Sjællandsserien efter imponerende sæson

 

At Ringsted kvindesenior gerne ville rykke op i Sjællandsserien har længe været offentligt kendt og det er nu lykkedes efter en imponerende sæson. Holdet er gået igennem Serie 1 med maksimumpoint efter 9 sejre i 9 kampe og har sat flere rekorder undervejs.

Træner Kennet Petersen udtaler :
At det nu er lykkedes at rykke op i Sjællandsserien er ganske enkelt fantastisk! Da jeg kom til som træner i sommeren 2019 kunne jeg hurtigt se det potentiale der lå i holdet og derfor var jeg også hurtig til at melde ud, at målet var oprykning til Sjællandsserien. Det har alle pigerne taget rigtig godt imod og de har alle været igennem en utrolig udvikling og det har været en fornøjelse at være med til at løfte niveauet, både hos den enkelte spiller og hos holdet som helhed”.  

I første sæson sluttede holdet ét point fra oprykning, hvor det i den efterfølgende sæson blev til en tredjeplads. Oprykningen har derfor været lidt tid undervejs, men ikke desto mindre har holdet på de 2 år, sat den ene rekord efter den anden og tredje gang blev så lykkens gang for Ringsted kvindesenior.

Holdet er blandt andet det første hold i klubbens historie til at gå igennem en turnering med maksimumpoint og hvis man kigger statistikker, så har holdet det bedste snit på antal indkasserede mål pr kamp, det bedste snit på antal scorede mål pr kamp og det højeste point snit pr kamp, over de sidste 5 år. Samtidig har holdet vundet 18 kampe, spillet 2 uafgjort og kun tabt 4 i hele 24 kampe, ligesom der har været et helt år imellem de 2 seneste nederlag. Tal der i sig selv er imponerende, men for træner Kennet Petersen, har fokusset været et helt andet sted end på rekorderne :

Det at vi har sat alle de rekorder som vi har, er selvfølgelig en fantastisk dejlig følelse og det viser jo bare at vi gør noget rigtigt. Men det vigtigste for mig og for klubben har hele tiden været at have fokus på udviklingen hos spillerne. Det er lidt en kliché i fodboldverdenen, men det ER bare så utrolig vigtigt for os allesammen, at vi er i stand til at løfte hinanden og vokse sammen. Et stort fokus for mig har også været at få udviklet en vindermentalitet og en fællesskabs følelse, hvilket i dén grad er lykkedes. Vi kan som alle andre hold have kampe hvor tingene ikke fungerer, men alle kæmper fra start til slut og pigerne de giver alt hvad de har for hinanden. Både på og udenfor banen og for mig, så er det dét som der nu har sikret os oprykningen”.

” Netop følelsen af fællesskab afspejler sig ikke kun i kampene, men også i hverdagen. Det kan jeg se og mærke på måden som der bliver taget imod både nye spillere og spillere som der tidligere har spillet i klubben og nu kommer tilbage igen. Vi har virkelig plads til alle og vi giver plads til at være både fodboldspiller og menneske og det gør mig simpelthen så stolt at alle på holdet tager så godt hånd om hinanden, at alle støtter op om hinanden og er klar til at give alt for hinanden. Og så længe vi bliver ved med at vise at vi betyder noget for hinanden og bliver ved med at være der for hinanden, så er der intet der kan stoppe det her hold”.

Holdet har nu de sidste par træninger inden en velfortjent sommerferie og hvis du kunne tænke dig at blive en del af holdet, kan du kontakte træner Kennet Petersen på tlf. 21484049.