Theresa Eslund bliver ekspert på Viaplay

0
1660
Theresa Eslund bliver fast ekspert på Viaplay, når Gjensidige Kvindeliga ruller over skærmen fra den kommende sæson. Foto: NENT Group/Sarah Christine Nørgaard/Ritzau Scanpix

Theresa Eslund bliver hovedekspert på Viaplay, når næste sæson af Gjensidige Kvindeliga bliver sendt på kanalen. Det oplyser NENT Group, der står bag Viaplay, i en pressemeddelelse. 

Af Marie Bebe

Det bliver et velkendt ansigt man kan se på skærmen, når Viaplay sender kampene i Gjensidige Kvindeliga fra næste sæson. Den tidligere Brøndby- og landsholdsspiller Theresa Eslund bliver nemlig hovedekspert i dækningen af den danske kvindeliga.

Eslund lagde støvlerne på hylden efter denne sæson og afsluttede dermed en lang karriere, hvor det blandt andet er blevet til hele 133 landsholdskampe. Erfaringen fra den lange karriere skal nu bruges i den nye funktion som ekspert.

“Det har været et nemt karriereskifte for mig. Og da denne mulighed åbnede sig, vidste jeg med det samme, at det var det, jeg skulle. Jeg forlader ikke fodbolden helt, men får til gengæld lov til at følge mine tidligere holdkammerater i de bedste kvindelige turneringer – og samtidig får jeg lov at arbejde sammen med en række stærke, nye kolleger. Ingen tvivl om, at jeg glæder mig helt vildt,” siger Theresa Eslund i pressemeddelelsen fra NENT Group.

Udover at været hovedekspert i dækningen af Kvindeligaen, skal Theresa Eslund også være med i kommenteringen af de internationale kvindeligaer, når de sendes på Viaplay og TV3 Sports kanaler.

På Kvindernes Internationale Kampdag den 8. marts i år blev det offentliggjort, at NENT Group havde sikret sig rettighederne til Gjensidige Kvindeliga. Det betyder, at alle kampe i ligaen bliver sendt på Viaplay fra den kommende sæson.

I pressemeddelelsen var det ikke kun Theresa Eslund, der blev præsenteret som ny ekspert. Også Ken Ilsø tilføjes til ekspertportoføljen, hvor han skal indgå i dækningen af 3F Superligaen og den tyske bundesliga.

”Det glæder os altid at præsentere nye ansigter på dækningen af vores rettigheder, og det er en fornøjelse for os at få to profiler som Ken Ilsø og Theresa Eslund med på vores hold. Vi er helt sikre på, at de vil bidrage med deres store indsigt og erfaring fra egne karrierer og med deres fine personligheder. De vil blive markante ansigter, når vi ser frem til lige om lidt at genoptage 3F Superligaen og tage hul på den første sæson med Gjensidige Kvindeligaen på Viaplay og TV3 Sports kanaler,” siger NENT Groups redaktionschef på sporten, Benjamin Munk.