To klassekeepere på plads i Fortuna

0
1781
Fortuna Hjørrings cheftræner Brian Sørensen glæder sig over, at klubben har forlænget sin aftale med Line Geltzer Johansen.

Fortuna Hjørring klar til sæsonstart. Senest har klubben lavet aftaler med to klassekeepere: Danske Line Geltzer Johansen og amerikanske Adelaide Gay

Freja Thisgaard er skadet og vil være ude hele efteråret, men nu har Fortuna Hjørring sikret sig den fornødne erstatning til keeperposten, før det går det løs igen lørdag den 7. august i Gjensidige Kvindeliga.

Klubben har forlænget sin aftale med 31-årige Line Geltzer Johansen, der trådte til, da Freja Thisgaard blev skadet, og senest er der kommet yderligere en målmand til klubben: 31-årige Adelaide Gay fra USA.

“Nu, hvor vi må se bort fra en skadet Freja Thisgaard, der er ude her i efteråret, er det alligevel lykkedes, at sammensætte det, der – efter min overbevisning – udgør det bedste keeperpar i ligaen,” siger cheftræner Brian Sørensen.

Amerikanske Adelaide Gay er klar til at tørne ud for Fortuna.

Han kalder Adelaide “en fantastisk personlighed og en klassekeeper”, mens han om Line Geltzer Johansen siger:

“Hun var en af de stærkeste Fortuna-spillere her i forårets slutspil. Line er en rutineret keeper, som altid kræver meget af sig selv og sine omgivelser, så det er en med den rette mentalitet”.

Line Geltzer Johansen har seks A-landskampe på CV’et og har erfaring fra både
engelsk, australsk, svensk, norsk og senest spansk fodbold. I 2014 var hun en kort overgang en del af truppen i Fortuna Hjørring, inden hun skiftede til Team Viborg og derfra drog videre til Australien, hvor hun spillede for University of Queensland FC.