Emma Snerle scorer igen-igen

0
1847

Fortuna Hjørring fortsætter storspillet. Emma Snerle scorede to gange i 4-2 sejr over FC Thy-ThistedQ

Med en sikker 4-2 sejr over FC Thy-ThistedQ er Fortuna Hjørring fortsat på førstepladsen i Gjensidige Kvindeliga. Samtidig udbygger Fortunas landsholdsspiller Emma Strøm Snerle sin føring på topscorelisten. Emma Snerle scorede nemlig to gange, da Fortuna i løbet af 20 minutters storspil i fredagens udekamp bragte sig foran med hele 4-0.

Emma Snerle gjorde det 1-0 efter 10 minutter. Derefter blev det til 2-0 ved Angela Rachael Beard (21. minut) og 3-0 ved Maria Mhaela Ficzay i det 26. minut, inden Emma Snerle leverede en af karrierens nemmere scoringer ved at sende en tværpasning i nettet fra en meters afstand til 4-0 i det 28. minut.

FC Thy-ThistedQ fik rettet lidt op med scoringer i det 42. minut (Mathilde Kjeldgaard) og 53. minut (Rikke Dybdahl). Men selv om hjemmeholdet dominerede 2. halvleg, var det ikke nok til at true Fortuna, der dermed sikrede sig den fjerde sejr på stribe.

Med sine to scoringer er Emma Snerle nu oppe på otte mål og fører dermed med afstand topscorerlisten. HB Køges Madalyn Ann Pokorny er nummer to med fire scoringer.