AGF tog point mod Brøndby

0
799

AGF og Brøndby vandt lørdag hver en halvleg i Gjensidige Kvindeliga. Med uafgjort er Brøndby nu fem point efter topholdene Fortuna Hjørring og HB Køge

Brøndby satte to point til i mesterskabskampen i Gjensidige Kvindeliga, da holdet lørdag hjemme måtte nøjes med 2-2 mod AGF.

Det var ugen efter, at AGF fik sine første tre point med en forrygende overtidsscoring i hjemmekampen mod KoldingQ, og de gode takter blev fortsat i Brøndby. Her kom et velspillende AGF foran efter knap en halv times spil på et mål af Julie Naomi Mortensen, og tre minutter før pausen udbyggede Sofie Bloch til pausestilingen 0-2.

Brøndby kom dog stærkt tilbage efter pausen. Først gjorde Cecilie Buchberg det til 1-2 i det 51. minut og bare to minutter senere fik Kathrine Winnem Jørgensen udlignet til 2-2. Men AGF fik stabiliseret sig, og uden flere scoringer, kunne AGF skrive sit fjerde point på kontoen.

Se kampens højdepunkter ovenfor.

Århusianerne er dermed på femtepladsen, mens Brøndby med syv point er på tredjepladsen, fem point efter topholdene Fortuna Hjørring og HB Køge. Begge hold har maksimumpoint efter deres fjerde sejr på stribe. Fortuna Hjørring vandt fredag 4-2 ude over FC Thy – ThistedQ, mens HB Køge lørdag vandt 3-0 hjemme over AaB, der dermed indtager sidstepladsen.

Søndag kl. 13.00 mødes KoldingQ og FC Nordsjælland på Fynske Bank Arena i Kolding. Kampen kan ses på Viaplay.