Mød det nye kuld!

0
1757

Sommeren går på hæld og det betyder også skolestart på Idrætsefterskolen Lægården, hvor hele 30 piger har valgt at bruge en masse tid på at blive bedre fodboldspillere på Lægårdens fodboldlinje.

Med så mange piger på linjen, er der gode muligheder for at træne med dem, man er på niveau med, og da Lægårdens fodboldlinje er for alle, har vi også spillere på mange forskellige niveauer. Fælles for dem alle er dog, at de gerne vi blive bedre til fodbold og, at de kommer til at rykke sig helt vildt i det kommende skoleår.

De har allerede været ude og spille deres første kamp, hvor pige 1 spillede uafgjort med Skyum og pige 2 tabte – 2 meget tætte og velspillede kampe, der lover godt for de kampe der kommer i turneringerne senere på året. Følg med her på siden når vi i de kommende uger præsenterer nogle af pigerne på linjen

Vil du læse mere om Lægården kan du gøre det på www.Lægården.dk