Marie er taget på efterskole for bl.a. at blive bedre til fodbold

0
1212
Marie Stuhr

Navn: Marie Stuhr
By: Aars
Alder: 16 år
Klub/række: Aars IK
Position på banen: VB, HB, VK, HK

Hvorfor har du valgt at tage på efterskole?

Jeg tog på efterskole fordi jeg ikke følte mig helt klar til at komme videre til en videregående uddannelse. Jeg har også hørt meget af mine om det med at gå på efterskole og bidrage til et fællesskab på den måde.

Hvorfor blev det Sportsefterskolen Aabybro?

Jeg fandt skolen ved at søge efter efterskoler i Nordjylland, fordi her er jeg selv fra. Og så fandt jeg sportsefterskolen Aabybro. Der var nogle sygt fede kvaliteter som fx. Der både er en fodbold linje og også en målmands linje.

Hvad vil du gerne have ud af dit efterskoleophold?

Jeg vil gerne lære en helt masse forskellige og nye mennesker at kende. Jeg vil få rykket mit personlige fodboldniveau op og have et rigtigt godt år.

 

Hvad med fodbolden – hvad er dine planer, mens du er på efterskole?

Jeg vil klart forbedre min fodbold, min teknik og måske spille på en anden måde end jeg plejer. Jeg vil selvfølgelig også få opbygget et super godt forhold med de andre fodbold piger på SEA.

Hvilke oplevelser ser du mest frem til i løbet af dit efterskoleophold?

De ting jeg ser mest frem til på det her efterskoleår, er nok nogle af de rejser der kommer. Med både den sportslige linje og boglige linje. Jeg ser også meget frem til at spille fodbold sammen med det nye hold.
Alt i alt bare at have hyggelig tid med søde mennesker.

Hvordan har din start på SEA været?

Min start på SEA var meget op og ned. Jeg mødte en helt masse nye mennesker, stort set alle var jo nye, så alle havde det lidt stramt med det, men man fandt hurtigt nogen man kunne snakke med eller måske nogen man kendte hjemmefra.

Foto: Aabybro

Tjek evt dette link, så du kan få lidt inspiration:

https://www.fodboldforpiger.dk/2020/11/jeg-vil-have-et-aar-fyldt-med-oplevelser-og-nye-venskaber/ˇ