Anders Jensen forlader KoldingQ

0
1843
Anders Jensen skifter KoldingQ ud med Middelfart Boldklub. Foto: KoldingQ

KoldingQ’s cheftræner Anders Jensen forlader kvindeligaklubben og skifter til Middelfart Boldklub.

Af Marie Bebe

Kolding Q skal på udkig efter en ny cheftræner, når efterårssæsonen er afsluttet. Mandag aften offentliggjorde klubben i en pressemeddelelse, at cheftræner Anders Jensen skifter til Middelfart Boldklub. Og det er en ærgerlig nyhed for bestyrelsesformand i Kolding Q, Niels Sterndorff.

”KoldingQ har været inde i en rivende udvikling de seneste år og ikke mindst de sidste 2 år med Anders Jensen i spidsen for vores kvindeliga hold. Derfor er jeg meget ked af, at Anders skifter til Middelfart, men ønsker ham alt muligt held og lykke med den nye spændende udfordring og vil gerne sige Anders tak for en fantastisk indsats i KoldingQ. Nu ser vi frem til en stærk afslutning på sæsonen og mod et spændende 2022,” siger bestyrelsesformand i Kolding Q Niels Sterndorff i pressemeddelelsen.

Kolding IF’s Tekniske Chef Frederik Lund havde også set frem til et fortsat samarbejde med Anders Jensen.

”Vi havde i den grad, set frem til et stærkt samarbejde med Anders, hvor Anders havde en nøglerolle i udviklingen af pige og kvindefodbolden i Kolding Kommune, men da muligheden opstod for at Anders kunne lave et skifte tilbage til herrefodbolden, ville vi ikke stå i vejen for ham. Vi er utrolig glade for, at Anders gør efterårssæsonen færdig, så Anders kan runde sin tid i klubben godt af sammen med spillerne og staben,” siger Frederik Lund, Teknisk Chef i Kolding IF, i pressemeddelelsen.

Anders Jensen har stået i spidsen for Kolding Q truppen i 2 år, men forlader altså nu kvindefodbolden for en tilbagevenden til herrefodbolden i Middelfart Boldklub.

”Jeg er meget taknemlig for de to år, jeg har haft i KoldingQ og det er med en vis vemod, at jeg siger farvel til pigerne, mine gode kollegaer og samarbejdspartnere. Omend at projektet med Kolding IF er spændende, har jeg vurderet at tilbuddet fra Middelfart var det helt rigtige for mig og mine planer for min videre karriere. Jeg ser nu frem til at slutte sæsonen ordentligt af, inden jeg drager videre til Middelfart. Jeg vil gerne sige til KoldingQ for en fantastisk tid og rejse, vi har været på og jeg ønsker KoldingQ og Kolding IF al muligt held og lykke med projektet,” siger Anders Jensen i pressemeddelelsen.