Fynsk lokalopgør og tre mål på 20 minutter i 1. division

0
1306
Arkivfoto fra 2020. Foto: B. 93

Weekendens sidste kamp i 1. division er færdigspillet, og det blev en runde, der blandt andet bød på lokalopgør i Odense og et effektivt Sundby hold, der scorede tre mål på blot 20 minutter.

Af Marie Bebe

Efterårstemperaturen falder, men spændingen stiger i 1. division, hvor alle otte hold var i aktion henover weekenden. Der var både dømt lokalbrag i Odense og derudover spillede NIF HG for anden weekend i streg lige op med et tophold.

Dalum/Næsby – Odense Q (1 – 2)

Der var dømt lokalopgør på Fyn, da Dalum/Næsby tog imod Odense Q lørdag. Her kom gæsterne bedst fra start, da Dikte Bang sikrede Odense Q en føring på 0-1 efter en halv times spil. I anden halvleg fik hjemmeholdet hurtigt udlignet til 1-1 med en scoring fra Sofie Lund Søderholm. Efter en times spil kom Odense Q atter foran til 1-2 efter et straffesparksmål af Lea Duus Madsen. Dalum/Næsby fik ikke hentet den føring, og Odense Q kunne derfor tage alle tre point med hjem.

ASA, Aarhus – Varde IF (2 – 0)

Lørdag var der kamp mellem to af holdene midt i tabellen. ASA, Aarhus fik nemlig besøg af Varde IF. Første halvleg forløb målløs, men gæsterne fra Varde fik indkasseret to gule kort. Få minutter inde i anden halvleg scorede ASA, Aarhus’ Stine Sloth Jensen til føringen 1-0. Den føring blev yderligere udbygget efter 72 minutters spil, da Nina Skjøtt gjorde det til 2-0. Det blev kampens sidste mål, og ASA, Aarhus nuppede derved tre point.

Sundby – Vildbjerg (3 – 0)

Lørdagens sidste kamp stod mellem Sundby og Vildbjerg. Det blev til en ren målfest for hjemmeholdet i første halvleg, hvor der blev scoret hele tre mål på tyve minutter. Sundbys Josefine Hjortshøj åbnede ballet et kvarter inde i første halvleg med sin scoring til 1-0. Efter en halv times spil blev det til 2-0 på et mål fra Sissel Bøje. Allerede fem minutter efter var Sundby på pletten igen, da Pernille Mellergaard gjorde det til 3-0.  Anden halvleg forløb målløs, og Vildbjerg måtte derfor tage hjem uden point.

NIF HG – B.93 (0 – 0)

Søndag havde puljens bundhold NIF HG, på papiret, en stor udfordring foran sig, da de fik besøg af ligaens nummer to; B.93. Men det lykkedes hjemmeholdet at hente point, da hele kampen forløb uden scoringer og endte med et resultat på 0-0. Det blev dermed anden weekend i streg, at NIF HG drillede et tophold, efter deres uafgjorte kamp mod Odense Q sidste søndag.

Grafik: dbu.dk