“Jeg kan allerede mærke, at det her er begyndelsen på et uforglemmeligt år”

0
1206
Ingrid Brostrøm Iversen. Foto: Silkeborg Efterskole

NY PÅ EFTERSKOLE: I disse uger kan du her på FODBOLD FOR PIGER møde nogle af de nye elever på en række af Danmarks bedste idrætsefterskoler. I dag: Ingrid Brostrøm Iversen, Silkeborg Efterskole

Navn: Ingrid Brostrøm Iversen
By: Aarhus
Alder: 16
Klub/række: Silkeborg Efterskole/skoleliga 2
Position på banen: CM/kant

Hvorfor har du valgt at tage på efterskole?

Jeg har hele tiden vidst, at jeg ikke ville direkte i gymnasiet efter folkeskolen. Og beslutningen faldt meget hurtigt på, at jeg ville på efterskole. Det sammenhold og fællesskab, der er forbundet med det at gå på efterskole, var noget, jeg rigtig gerne ville opleve. Derudover var det også, fordi jeg trængte til en pause fra alle forventningerne, jeg oplevede derhjemme.

Hvorfor blev det Silkeborg Efterskole?

Jeg har valgt Silkeborg Efterskole primært pga. den gode pigefodboldlinje, som skolen tilbyder, men også fordi Silkeborg ikke ligger alt for langt fra min hjemby Aarhus, hvilket vil sige, at jeg har nemmere ved at transportere mig til og fra skolen, når jeg skal hjem i weekenderne. Derudover er jeg også vild med Silkeborgs natur og nærområder, der åbner op for en bred variation af sportsgrene, som man kan prøve.

Hvordan har starten været?

Jeg synes, starten har været helt fantastisk. De første 2 uger var godt nok lidt hårde, fordi jeg pludselig stod på egne ben og skulle lære så mange nye mennesker at kende, men derudover er jeg enormt positivt overrasket, og jeg kan allerede mærke, at det her er begyndelsen på et uforglemmeligt år.

Annika Juhl Korvig fra Sunds og Ingrid Brostrøm Iversen fra Aarhus er begge lige startet på Silkeborg Efterskole.

Hvad vil du gerne have ud af dit efterskoleophold?

Jeg håber, at jeg til sommer, når skoleåret er slut, har fået en hel masse nye minder med i rygsækken, og at jeg har udviklet mig både fagligt, socialt og fodboldmæssigt. Forhåbentligt har jeg også fået ladet batterierne op, så jeg er klar til at starte på en gymnasial uddannelse. Jeg satser også på, at de venskaber jeg får bygget op, er nogle der kommer til at holde mange år, hvis ikke resten af livet.

Hvad med fodbolden – hvad er dine planer, mens du er på efterskole?

Fodbold er noget af det, jeg går mest op i under mit ophold her på Silkeborg Efterskole. Derfor har jeg også tænkt mig at arbejde hårdt, så jeg til slut kan se, at jeg har udviklet mig, fra da jeg startede her. Desværre går jeg her for tiden og døjer med en skade, der forhindrer mig i at være fuldt med til træningerne. Men så snart jeg kommer på toppen igen, vil jeg gøre alt for at forbedre mig som fodboldspiller.