HB Køge tankede selvtillid før Barcelona-kamp

0
900

Gjensidige Kvindeligas førerhold HB Køge vandt søndagens opgør ude mod FC Thy-ThistedQ

Fire dage før HB Køge skal ud i sin hidtil sværeste kamp, fik kvindeligaens aktuelle førerhold tanket selvtillid med en 3-1 sejr ude over FC Thy-ThistedQ.

På torsdag spiller HB Køge sin anden kamp i Champions League-gruppespillet, og efter sidste uges 5-0 nederlag ude mod tyske Hoffenheim ligner det en nærmest umulig opgave, der venter torsdag hjemme på Capelli Sport Stadion. Modstanderen er nemlig ingen ringere end de forsvarende Champions League-vindere Barcelona. Et hold, der har vist skræmmende styrke i Champions League, hvor det i foråret blev til en finalesejr på hele 4-0 over Chelsea og Pernille Harder.

Derfor må det været et vigtigt led i opbygningen af lidt selvtillid, at det efter nedturen i Hoffenheim søndag lykkedes at score tre gange i kvindeligaen og hente en sikker sejr ude mod FC Thy-ThistedQ.

Den nys udtagne A-landholdsspiller Cecilie Fløe leverede to flotte hovedstødsscoringer, mens Kyra Carusa sendte et straffespark i kassen. Alle tre mål blev scoret i 1. halvleg. I anden halvleg fik hjemmeholdets Rikke Dybdahl pyntet på resultatet med en perle af et mål i det 89. minut.

Resultatet betyder, at HB Køge er på 25 point, mens Fortuna Hjørring, der søndag slog AGF 3-0, er på 2. pladsen med 20 point. Brøndby er nummer tre med 16 point efter 1-0 sejr ude over KoldingQ.