Piger søges til at drive instagram-profil, der skal få flere til at spille fodbold

0
1502
Du finder instagramprofilen på @fodbdoldforflerepiger

Instagramprofilen @fodboldforflerepiger bringer billeder, videoer osv. om pigefodbold. Lige nu søger DBU Sjælland to piger, der vil være med til at drive profilen, der skal få flere piger til at spille fodbold

OPDATERET | Spiller du fodbold, er du 13-17 år, bor du på Sjælland og har du lyst til på Instagram at fortælle om dit fodboldliv? Så er det måske dig, som skal være en af fire piger, som for DBU Sjælland driver instagramprofilen @fodboldforflerepiger.

@fodboldforflerepiger skal få flere piger i alderen 6-17 år til at spille fodbold. Det skal ske ved at inspirere dem med opslag om, hvor fedt det er at være fodboldspiller. Det kan være med videoer og billeder fra træning, kampe, sociale aktiviteter med holdkammeraterne mm.

DBU Sjælland søger lige nu to piger til at drive profilen. Der er ansøgningsfrist den 15. december og du søger ved at sende en video via @fodboldforflerepiger ’s instagram profil.

Der er i forvejen to piger tilknyttet @fodboldforflerepiger. Det drejer sig om Lærke Louise Jensen og Signe Tolstrup. Lærke er 15 år og går efterskolen Hjemlys fodboldlinje. Signe er 16 år og går på 2. år på Silkeborg Efterskole.

De to fortæller her om arbejdet med @fodboldforflerepiger:

Lærke: ”Jeg synes det er megafedt at være en del af fodboldforflerepiger, fordi vores opgave er at inspirerer andre piger til at spille fodbold. Jeg bor selv i et område uden pigefodbold. Det har derfor været rigtig svært at kunne spille. Jeg har gået på flere hold, som blev lukket ned på grund af mangel på piger. Derfor synes jeg det megafedt at være en del af et projekt, som skal inspirerer flere piger til at komme i gang med at spille fodbold”.

Lærke Louise Jensen går på Efterskolen Hjemly og har spilet i Nykøbing IF.

Signe: ”Inden jeg kom på efterskole spillet jeg i Roskilde Pigefodbold. Hvor jeg har spillet målmand hele min fodboldtid. Jeg har valgt at være en del af fodboldforflerepiger piger i og med jeg syntes det er et godt og vigtigt budskab vi kommer med. Derudover er vi i gang med nogle fede opgaver og protjekter som er fedt at være en del af”.

Signe Tolstrup går på Silkeborg Efterskole og spiller i Silkeborg if Q. Hun har tidligere spillet i Roskilde Pigefodbold.