Mød U18 DM-profilerne: Elisabeth Skall

0
1539
Foto: AaB

I denne serie får du mulighed for at komme lidt tættere på de forskellige U18 DM-spillere. I dag: Elisabeth Skall, Aab

Angriberen Elisabeth Skall spiller til daglig på AaB’s U18 DM-hold. Udover mål bidrager Elisabeth til holdet med både godt humør og en seriøse indstilling på banen.

Jeg begyndte at spille fodbold, fordi jeg var et barn med super meget energi. Jeg sad aldrig stille, så allerede i en ung alder, omkring de 5 år, begyndte jeg at interessere mig for fodbold. Jeg startede i den lokale klub med nogle af mine veninder fra klassen.

Mine styrker som spiller er at jeg er meget mødestabil til træning og kampe. Derudover er jeg god med bolden og kan sparke med begge ben. Egentlig vil jeg mene, jeg kan lidt af det hele, så der er ikke noget, som jeg umiddelbart har som spidskompetence.

Som fodboldspiller vil jeg gerne blive bedre til at være mere fysisk. Jeg vil gerne være mere fysisk på banen, og jeg arbejder derfor meget på at opbygge muskler.

Jeg forbereder mig bedst til kamp, når jeg er veludhvilet og har indtaget den rigtige kost. Det gælder ikke kun på kampdagen, men også dagene op til kamp. Jeg går meget op i at få indtaget den rette kost samt få drukket rigeligt inden kamp. Derudover er jeg bedst forberedt, når jeg hele ugen har haft nogle lærerige og seriøse træninger med holdet.

Mine drømme og mål med fodbold er at nå så langt jeg kan samt blive så god så muligt. Jeg drømmer selvfølgelig om, at jeg en dag kan spille for det danske kvindelandshold. Det har været drømmen siden, man startede som lille. Jeg har også en drøm altid at have glæde med, når jeg spiller, selvom man bliver ældre og ældre.

På mit hold er jeg typen der går forrest og bidrager til vi også har det godt socialt. Jeg kan godt lide når alle har det godt, og glæder sig til træning og kamp. Derudover er jeg lidt af en humørbombe, der altid er klar på fis og ballade.

Mit bud på mit hold placering i u18 dm er uden tvivl at vi rammer 1. pladsen i b-puljen, som vi spiller i. Vi har indtil videre fået en god start, så lad os håbe det fortsætter!

Hvis jeg kunne spise en ting resten af livet, er det alle slags bønner og bland selv-slik. Jeg kan ikke vælge. Jeg er nok lidt afhængig at begge dele, må jeg erkende.

Når jeg virkelig skal slappe af, ligger jeg i min seng klistret til min mobil. Jeg har dog ikke så meget afslapning i min travle hverdag, så det sjældent jeg får chancen.

Min dårlige vane er klart, at jeg er elendig til at rydde op. Jeg roder så meget, fordi jeg faktisk ikke gider at rydde op. Jeg kan nemlig sagtens leve i rodet omgivelser.

Hvis mine veninder skulle beskrive mig, ville de beskrive mig som mange forskellige ting. Det er meget forskelligt om jeg er i skole eller til fodbold.  Jeg bliver beskrevet som kedelig, stræber, energibombe, sjov, dedikeret og omsorgsfuld.

Når jeg tænder Tv’et ser jeg Nyhederne eller en god dokumentar. Nu er det ikke så tit, at jeg tænder fjernsynet, men jeg kan godt lide at følge med i nyhederne.

Min absolutte drømmedestination er Norge. Jeg vil super gerne på vandretur til det nordlige Norge, hvor jeg kan vandre rundt i den flotte natur. Jeg er nok i det hele taget mest til aktive ferier, hvor jeg kan få brændt noget energi af.