Lene Christensen skifter til Rosenborg BK

0
1528
Lene Christensen i aktion for A-landsholdet. Foto: Anders Kjærbye - dbufoto.dk

Den danske landsholdskeeper Lene Christensen skifter til norske Rosenborg BK.

Af Marie Bebe

Efter alt 6,5 år i Kolding skifter keeper Lene Christensen til den norske topklub Rosenborg BK på en 2-årig kontrakt. Det skriver Kolding IF i en pressemeddelelse søndag.

Lene Christensen har dækket målet for koldingenserne i Gjensidige Kvindeliga de seneste tre sæsoner, hvor det er blevet til sammenlagt 45 kampe. Hun kom til klubben allerede i 2015, og har spillet med på både U17 og U18, før hun rykkede op på seniorholdet.

“Jeg har været superglad for de 6,5 år, som jeg har tilbragt i Kolding. Det har været nogle fantastiske år, hvor jeg har mødt en masse fantastiske holdkammerater, trænere, holdledere, osv. Jeg vil være klubben evig taknemmelig for den tillid jeg har fået fra start til slut, og takke dem for hjælpen med min udvikling. Jeg ser nu frem til en ny udfordring i Rosenborg BK, og føler at det er det rette step i min karriere,” siger Lene Christensen til Kolding IF.

I Kolding IF er de stolte over aftalen og oplyser, at de snart vil præsentere deres nye keeper til kvindeliga-truppen.

”Dette er et historisk salg for klubbens kvindeafdeling og det største der har været på kvindesiden her i Kolding. Vi er stolte over at klubben har kunne være med til at udvikle spillere til udenlandske klubber. Jeg vil gerne takke Lene for den store indsats i klubben. Vi ønsker Lene alt held og lykke i det norske og glæder os til at følge med i fremtiden,” siger Frederik Lund til Kolding IF

Lene Christensen får nummer 12 på ryggen i Rosenborg BK, der fra næste sæson spiller med i Womens Champions League.