Amalie Littau vender tilbage til Sundby

0
1984
Sådan præsenterea Amalie Littau på Sundby Boldklubs hjemmeside.

Amalie Littau skifter fra FC Nordsjælland til Sundby Boldklub, der har kvalificeret sig til kvalifikationsspillet efter andenplads i 1. division

Sundby Boldklub forstærker sig med et af klubbens store ungdomstalenter, som senest har været en del af Gjensidige Kvindeliga-mandskabet i FC Nordsjælland.

Det er snart 20-årige Amalie Littau, der nu vender tilbage til Sundby Boldklub, hvor hun bliver en del af førsteholdet, der til foråret skal spille kvalifikationsspil om en plads i Gjensidige Kvindeliga.

”Jeg har altid været glad for at spille i Sundby Boldklub, og jeg har derfor også altid haft en forhåbning om at komme tilbage og spille her. Jeg kender desuden en del af truppen og ansatte i klubben i forvejen, så der var ingen tvivl om, at Sundby er klubben for mig. Derudover glæder jeg mig til at lære holdet endnu bedre at kende,” siger Amalie Littau.

Hun har tidligere spillet i BSF og Brøndby, inden hun i 2019 skiftede til FC Nordsjælland. Hun ser frem til at skulle spille kvalifikationsspil for Sundby, der sluttede på en 2. plads i 1. division.

”Sundbys ambitioner tiltaler mig rigtig meget. At de nu skal spille med i kvalifikationsrækken er super fedt. Jeg savnede indimellem spilletid i FCN, hvorfor jeg er opsat på at få en bærende rolle her hos Sundby og på den måde hjælpe dem bedst muligt,” siger Amalie Littau.

Amalie Littau, der er forsvarsspiller, har spillet 21 ungdomslandskampe.