Obaze og Fitzgerald hædret efter Champions League-kamp

0
1349
Isabella Obaze da hun i 2021 blev kåret til Årets Talent i HB Køge. Foto: HB Køge

HB Køge har kåret Isabella Obaze og Kelly Fitzgerald til hhv. årets talent og årets spiller i klubben. De to blev hædret efter torsdagens Champions League-kamp mod Hoffenheim

Der var hæder til to af HB Køges markante profiler, da klubben torsdag spillede årets sidste hjemmekamp i Womens Champions League mod Hoffenheim.

Her blev Isabella Obaze kåret til Årets Talent i HB Køge, mens Kelly Fitzgerald blev kåret til Årets Spiller.

19-årige Isabella Obaze skiftede sidste vinter fra KoldingQ og har haft et utroligt 2021. I foråret var forsvarsspilleren med til at vinde den danske mesterskab, i efteråret har hun været fast starter i Gjensidige Kvindeliga og hun har spillet samtlige minutter i Champions League.

Senest har Isabella Obaze toppet sin supersæson med at blive udtaget til A-landsholdet. HB Køge skriver om stortalentet, at hun har “konsekvent præsteret året igennem”.

Det samme har 27-årige Kelly Fitzgerald, der er kåret til Årets Spiller. HB Køge skriver, at Kelly har været en central profil inden på midtbanen for HB Køge og har præsteret på et højt niveau i hele 2021.

Den 27-årige amerikaner kom til klubben i sommeren 2020 og har kontrakt til sommeren 2023. Hun er stolt over prisen, som hun mener at flere spillere kunne have fået:

“Jeg er så stolt over at få den her pris. Jeg synes, at flere spillere på holdet har fortjent den her pris, hvilket også bare vidner om, hvor stærk en trup vi har. Vi har så meget talent og vi har bevist denne sæson, at du kommer længst som et hold. Jeg kunne ikke have fået den her pris uden hele holdet, men jeg er selvfølgelig virkelig stolt og beæret over at blive kåret til årets spiller. Det betyder meget”, sagde Kelly Fitzgerald efter kampen til klubbens hjemmeside.