HB Køge-spillere: Vi spillede for Søren

0
1224
Søren Randa-Boldt skal opereres for kræft. Den triste nyhed gjorde spillerne ekstra motiverede for at give deres træner en god oplevelse, da de torsdag spillede Champions League-kamp mod Hoffenheim. Foto: HB Køge

HB Køges spillere var ekstra motiverede for at levere en stærk præstation i torsdagens Champions League-kamp. De ville give cheftræner Søren Randa-Boldt “en freaking god kamp”, inden han skal opereres for kræft i den kommende uge

“Jeg er pissestolt. Det er jeg. Jeg bliver bevæget, fordi de kæmpede røven ud af bukserne og arbejdede hårdt for hinanden. Jeg er bare virkeligt glad”.

Sådan sagde  HB Køges cheftræner Søren Randa-Boldt til DR.dk efter torsdagens Champions League-kamp, hvor HB Køge tabte 1-2 til Hoffenheim.

Det var det femte nederlag i Champions League, men HB Køges spillere leverede en stærk præstation, og spillerne kunne bagefter fortælle, at de havde været motiveret til at levere en ekstra indsats for deres træner.

I ugen op til kampen kom det nemlig frem, at cheftræner Søren Randa-Boldt skal have fjernet en kræftsvulst i tyktarmen. Efterfølgende skal han i kemoterapi. Den triste nyhed motiverede spillerne til at yde en ekstra indsats, fortalte den amerikanske angriber Kyra Carusa, til DR.dk efter kampen:

“Det var en foruroligende og hjerteskærende nyhed. Men det gjorde os sultne og gav os noget mere at spille for. Det lyder som en kliché, men vi spillede for Søren,” siger hun.

“Det var en foruroligende og hjerteskærende nyhed. Men det gjorde os sultne og gav os noget mere at spille for”

Kyra Carusa, angriber, til DR.dk

“Jeg er glad for, at han kunne mærke det og vidste, at det var for ham. Ingen ønsker at få de nyheder, men han har været en leder for os hele vejen igennem forløbet. Og om ikke andet kunne vi forsøge at give ham en freaking god kamp og afslutning på sæsonen. Resultatet er ligegyldigt i forhold til, hvad han gennemgår. Jeg er stolt af, at han har rost os,” siger hun.

Samme budskab kom fra Isabella Obaze:

”Vi har forsøgt at være der for ham. Det skulle ikke gå ud over vores spil, og vi ville kæmpe for et resultat til ham,” sagde hun til DR.dk.

”Han skal passe på sig selv”

Søren Randa-Boldt skal opereres i den kommende uge og kan derfor ikke være på sidelinjen til årets sidste og måske største Champions League-oplevelse: HB Køges udekamp mod de forsvarende Champions League-vindere fra Barcelona. Her vil HB Køges assistenttræner Kim Daugaard stå i spidsen for holdet, og han tager også over, indtil Søren Randa-Boldt er klar igen.

“Aftalen med Søren er, at han i perioden efter operationen kommer i klubben og deltager i træning og til kamp, når han har lyst. Og kun hvis det giver ham energi. Der er ingen forpligtelser fra hans side. Han skal passe på sig selv, og vi skal passe på ham,” siger HB Køges direktør, Per Rud, til klubbens hjemmeside.