Signe Bruun til Manchester United på leje

0
1627
Signe Bruun og Pernille Harder i aktion for det danske landshold. Foto: Anders Kjærbye - dbufoto.dk

Signe Bruun skifter til Manchester United på en lejeaftale indtil slutningen af sæsonen.

Af Marie Bebe

Den 23-årige landsholdspiller Signe Bruun skifter Lyon ud med den engelske liga resten af sæsonen. Torsdag aften blev det annonceret, at Signe Bruun slutter sig til Manchester United indtil slutningen af sæsonen på en lejeaftale. Det skriver Manchester United i en pressemeddelelse på deres hjemmeside.

“Det er fantastisk at være her, jeg er virkelig glad for at blive en del af Manchester United. Det er en stor klub med en lang historie, jeg har fulgt kvindefodboldsprojektet i klubben et stykke tid og har set holdets udvikling, og jeg tror at dette skifte er et perfekt match for mig”, siger Signe Bruun i pressemeddelelsen på Manchester Uniteds hjemmeside.

Signe Bruun har spillet i Frankrig siden 2018, først for Paris Saint-Germain som hun vandt det franske mesterskab med i 2021, og derefter for Olympique Lyonnaise siden juni 2021. Så det er en internationalt erfaren dansker, der nu skal bidrage til United truppen.

“Signes talent taler for sig selv, men hendes evne til at finde de smalleste rum i boksen og være så farlig foran målet er noget, som vi er meget spændte på at se. Hun er stadig ung og vil uden tvivl komplimentere den fantastiske talentmasse, som vi allerede har på holdet. Hun har også erfaringen fra de store kampe, særligt i Champions League, så vi ser alle frem til at se hende trives her”, siger Marc Skinner i pressemeddelelsen.

Manchester United placerer sig på tredjepladsen i den bedste engelsk række, FA Women’s Super League.